Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura başvuru tarihi ne zaman?

lord wiziard

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkaslar 8.sinif mezunuyum ekpss ye ne zaman basvuru yapmaliyim ilk okul mezunlari icin mayis ayi diyor dogrumudur yardimci olursaniz sevinirim

benim de kardeşim girecek mayıs dediler sınav yok sadece kura olacakmışş

EKPSS İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ : 6 -21 ŞUBAT 2018 (Ücret ödeme için son gün 22 Şubat 2018)
KURAYA KATILACAKLAR
İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ : 2-16 MAYIS 2018- (Ücret ödeme için son gün 17 Mayıs 2018)

EKPSS SINAV TARİHİ : 22 NİSAN 2018
SINAV SAATİ : 10.15
EKPSS SINAV ÜCRETİ : 110,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY
İÇİN 110,00 TL’DİR. 30,00 TL ADAY TARAFINDAN 6-22 ŞUBAT 2018 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR
80,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN
ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)
KURAYA KATILACAK
ADAYLAR İÇİN BAŞVURU ÜCRETİ : 15,00 TL (BU ÜCRET, ADAY TARAFINDAN 2-17 MAYIS 2018
TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR.)

EKPSS İÇİN GEÇ BAŞVURU GÜNÜ : 13-14 Mart 2018 (Sınav ücreti Geç Başvuru Gününde ödenir.)
KURAYA KATILACAK ADAYLAR
İÇİN GEÇ BAŞVURU GÜNÜ : 29-30 Mayıs 2018 (Başvuru ücreti Geç Başvuru Gününde ödenir.)

BAŞVURU HİZMETİ ÜCRETİ : 5,00 TL

Kırmızı ile belirttim yukarıda..

Kılavuzdan da yararlanabilirsin bilgi almak için;

https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/EKPSS/BasvuruKilavuzu06022018.pdf

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar kura atamalar ne zaman başıyor kayıtlarımızı ne zaman yapacagız

merhaba arkadaşlar kura atamaları icin kayıtlar ne zaman başliyor bilgisi olan lütfen yazsın

ben 2014 kayıt yaptırmıştım şimdiki kayıtlar ne zaman başlıyor: bilgisi olan lütfen yazsın teşşekkürler

Üst Alt