Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss Kitap Paylasımı

alperdanabas

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
Ekpss girmiş elinde Ekpss ile ilgili konu anlatımlı kitabı olanlar var mı ?

var ise benımle paylasmak ıstermisiniz Ücret mükabilinde almak isterim.

gelecek sınava hazırlanmak istiyorum fakat hic bir yerde bulamadım.

Şimdiden Teşekkürler

Aynı şekilde bende EKPSS Lisans kaynağı varsa almak istiyorum.İlgiiniz için teşekkrler...
İstanbul Ataşehirdeyim

eger sehrınızde yoksa kargo ıle ınternetten alın tavsıye olarak da lınkı ınceleyın derım guzel cunku

Arkadaşlar matematiğiniz hiç yoksa. Yani benim gibi liseyi açıktan ve okumak için okuduysanız, antrenmanlarla matematik kitabını alın. Seti 4 kitap ama inanın sadece birinci kitabı bitirin 1 ay sürüyo zaten. Lise dengi olan arkadaşlar için söylüyorum 15 soruda 11 net yaptım. Bakın çoğu kitap hatalı baskı çıktı benim aldığım 2016 sınavına çalışırken o yüzden internetten çalıştım inanın çok daha faydalı. bunun yanı sıra Buğra ayan diye mühendis kardeş var youtube den izleyebilirsiniz matematiği müthiş aşağılayan bi kardeş ben ilk defa matematikten korkmadım çok pratik bi şekilde öğretiyo. Tarih dersine yine youtubeden ramazan hocayı izleyebilirsiniz 10 İnkilap tarihi sorusunda 9 netim var, bu tarih hocası kpss sorularındada en çok soru tutturan hoca. Yine aynı şekilde Coğrafya yı türkçeyi youtubeden dinleyebilitsiniz. Kitaptan bi başınıza çalışmaktansa youtubeden hocalardan ders dinlemek çok daha mantıklı bence allah yardımcınız olsun:)

alperdanabas isg

Merhaba arkadaşlar, bende İhtiyac akademinin, yediiklim akademinin ve murat yayınlarının.Genel Kültür ve Genel yetenek kitapları mevcut.İsteyen arkadaşlara ücretsiz olarak vereyim.İzmir içi elden teslim edebilirim, şehir dışındakilere kargo ücreti karşı taraf ödemeli olmak üzere gönderebiliriö

Suqer cok tesekkür ederim. Kocaeli iş adresimi verebilirim karsı ödemeli olarak gonderebilirmisin ?

alperdanabas

Adresini aldım kardeşim, yarın göndercem.Hangi yayınları göndereyim belirtirsen sevinirim.Bu arada ben çalışmıyorum, işsizlik maaşı ile geçiniyorum.Çalışıyor olsaydım, kargo ücretinide ben öderdim

Suqer kardesım kargo ücreti hic onemlı degıl senın bana kıtap gonderme zahmetın dusunmen yeter.

murat yayınlarını gondermen benım ıcın yeterlıdır. mesajdada detayını yazdım :)

cok sagol tsk ederım

Üst Alt