Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss kaydımı 2014 Mayıs'ta yaptım. Kurayı kaçırmışım..?

Fidel1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Konu hakkında hiç bir bilgim yok prosedür nasıl işler aşama aşama bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum mesela tercih yapmam gerekiyormuş neye göre nasıl vs.

ekpss kaydını nasıl 2014 mayısta yaptın o zaman kayıt varmıki sınav zaten nisan ayında oldu normal sınava girenler gibi kayıt yaptıracaksınız onunda belli bir süresi var gereken açıklama ÖSYM nin sitesinde var

Son günüydü kayıt yaptığımda takip edin bilgi verilecek dediler bir takım sınavlar ve tarihleri çıkıyordu sayfamda ama hangisi benimle alakalı yanı kuraya katılmak için tercih gerekiyormuş nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum tşkrlr.

arkadaşım sen ne mezunusun önce onu yaz ilkokulmu

Ortaokul mezunu olarak kayıt yaptım fakat açık öğretim okuyorum şu anda

sen bağlı bulunduğun sydv ye git sana net bişekilde cvp verilecektir

Açık öğretim lisesi bu arada osym bürosuna gidip kayıt bilgilerimi güncellemek istedim hiç yardımcı olmadılar sağ olsunlar konuyla alakalı da doğru dürüst bir bilgi edinemedim

Arkadaşım sen 2014 EKPSS kuraya kayıt yaptırmışsın galiba tercihlerde tercih yapmamışsın söylediğin gibi kayıt olmuşsan 2016 yılında yapılacak sınava kadar yapılacak olan tüm tercihlerde kura için kadro açılırsa tercih hakkın devam ediyor tercih yapabilirsin. Sanırım bu yıl Mart ayı gibi tercihler yapılacak kura için kadro açılırsa TC Kimlik Numaran ve ÖSYM şifren ile giriş yapıp tercihini yapabilirsin.

2016 yılında yapılacak EKPSS sınavına kadar Açıköğretim Lisesini bitirirsen EKPSS sınavına girersin bitiremezsen kura için kayıt olursun.

Sayfandaki beni ilgilendiren konu ekpss başlığıyla gelen bir msj mı olacak

Life konuyla alakalı hiç bilgim yok biliyorsan benimle paylaşır mısın kayıt yaptım şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum msj la bilgilendirileceksiniz dediler msj felan gelmedi ösym bürosundan bilgi almaya çalıştım oradakilerde konuya pek vakıf görünmüyorlar bilgi edinemedim anlayacağın.

Ekpss tercihleri başladığında tüm kadro sayıları açıklandığında (kura için kadro açılmışsa) mutlaka engelliler.biz sitesinden ve ösym sitesinden duyurulur. Buna göre ösym'ye girerek tecih işlemlerini yaparsın, şu an takipte kalmanda yarar var :)

Tercih konusunda da yardımcı olurmuşum mesela neyi neye göre niçin tercih etmeliyim ösym sayfamda görüntülenen tüm sınavlar beni ilgilendiriyormu yani herhangi birini tercih olarak belirleyebilirmiyim ?

Hayır ÖSYM sayfanda sadece başvuru yaptığın sınavlar seni ilgilendir, tercih konusunda tercih zamanı geldiğinde tabiki yardımcı oluruz :)

bence kuraya hıc kalma kardesım gecen aldılar 60 bın kısıye 240 kadro verdıler kurada ısımımız cıkması bı mucıze gıbı bırsey bende kuraya katıldım cıkmadı ısmım su an bende acık lıse okuyom ınsallah 2016 sınavına yetısırsem ıyı olur kurada bellı olmaz belkı cıkar sansını denemek lazım hayırlısı olsun allah hepımız<ın yardımcısı olsun

Sen ekps için kayıt yaptığına eminmisin? Çünkü ekps kayıt yapma süresi vardı mart ayında yapıldı. Süresi geçince kayıt yapılmıyor. mayıs ayında kayıt yaptım diyorsun. biz sinava nisanda girdik. kaydı nerede nasıl yaptınız yazarsanız yardımcı olabiliriz

sosyal yardımlaşma vakfından taahütname aldım bana yakın bir meslek lisesinde kaydımı yaptırdım 21.05.2014 tarihinde ben tercih yapmadığım için kura ya dahil olamamışım birkaç sınav ve tarihleri vardı tercih yapmam gerekiyormuş konuyla alakalı bilgim olmadığı için tercih yapmadım dolayısıyla kuraya dahil olamadım bundan sonra ne yapmam gerekiyor bilgisi olan beni yönlendirirse sevinirim...

arkadaşım senin bu sınav dediin şeylere zaten girme hakkın yok sen sadece ön kayıt yapmışsın hepsi bu sınav 2016 da ve sınav tarihi açıklandığında gidip kaydını yaptıracaksın kuradan girenlerde aynı sınava girenlerle beraber kayıt yaptırıyor

Üst Alt