Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kaydı kabus gibi geçti!?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar once aıle sosyale gıttım ordan güney ıcın buca yanı evka 1 'E yonlendırdıler oraya gıttım 2012 nın belgelerını doldurttular sonra okula gıttım okul kabul etmedı tekrar aıle sosyale gıt bırde ıkınce kâğıda sınıflanmayan yazdılar ruhsalde süregelen olması lazımmış hadı oda yanlış ÖSYM telefon açtım bakalım ne cıkcak bırde okul kodunu yanlış yazmışım onada sımdı dıplomanın onayıyla dılekce yazama gerekıyormus bugun gıt oraya gel buraya yorgunluktan oldum bu ısı bıraz kolaylaştırsalar olmazmı cıle gıbı yanı zaten rahatsızım ıyıce halsız dustıum.

ruhsal ve duygusal özürlüler sınıflanamayanı işaretleyecek.Kılavuzu iyi okuyun.

bende oyle yaptım zaten ama aıle sosyalden süregelen dedıler bana

benimde kabus gibi geçti.akşam eve gelince kılavuzu tekrar okudum.sınıflanmayanı işaretleyeceğiz.

ekrem cok saol bılgı ıcın demekkı doğruymuş :) tek yaptığım doğru sey klavuzda :)

ben daha başvurumu yapmadım şimdi kesin hangisi süreğen mi sınıflanamayan mı

ahuse;

ben daha başlamadım 2012 ye de hıc gırmedım aıle sosyal . aradım ızmırdekını bana karsıyaka yakın oldugu ıcın oraya gıt dedıler orayı aradım evet buraya gelceksın dedıler umarım bnmkılerde hata cıkmaz

gastauska klavuzu cok ıyı oku ınsallah cıkmaz

Üst Alt