Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kalkıyor mu?

Canocan58

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar herkese merhaba

Memur olarak atananlara vede 2018 deki sınava hazırlanan herkese başarılar diliyorum...

Bugün internette ekpss nin kalkacagina dair söylentiler dolaşıyor...
2018 deki sınav değilde bir sonraki sınav kalktığında, ki inşallah kaldırmazlar.

Bu haberin gerçeklik payı varmı acaba?? Sizlerden görüş bekliyorum

Şimdiden iyi bayramlar diliyorum...

Boyle bir seyin olma ihtimali yok yillardir ayni asparagas bu tür seylere inanmayin.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yıllardır aynı olay, kaldırmazlar çünkü milyonlarca yüzbinlerce kişiden dünyanın sınav ücretini alıyorlar, böyle bir geliri kimse kaybetmez

+ kpss kalkmıyor mülakat geliyor merkezi atama kalkıyor haberi o, ama yalan olduğunu biliyoruz çünkü 2010 yılından belli aynı haberi servis yapıp duruyorlar

Bence sınav kalkmalı bunun yerine ilköğretim ortaöğretim önlisans lisans doktora gibi kritere bağlı kura yapılmalı. Çünkü her engelli birey aynı şartlarda sağlık durumuna sahip değil, kiminin engeli veya kullandığı ilaçlar sebebiyle hafıza odaklanma sorunları okb panik atak, görme duyma v.s..

değişik engellerimiz bulunduğu için bu hakkaniyeti bu şekilde sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Okuyanlar cezalandırılmamalı diyecekler olabilir ancak Değişik engellerimiz eğitimde de lisans düzeyine kadar ulaşmada sorun oluyor bu da mesela odaklanma hafıza okb ve şu an aklıma gelmeyen değişik rahatsızlıklar sebebiyle okuyamayan arkadaşlarımızın memur değil hizmetli olmaları yada hiç devlet memuru olamamaları şeklinde sonuçlanabiliyor bu da hiçbir engelli bireyin diğer bir kardeşi için reva gördüğü bir durum olmaması gerekir..

uzakyol iyi o zaman salakmıyım ben iki üni bitirdim o zaman, hiç okumayan ile aynı kuraya gireyim sonra atanamayım ve bu adalet mi olmuş olacak senin gözünde,
mümkünse sen yorum yapma bu konuda, çünkü yazını okudukça nereye çeksem saçma sapan bir anlam çıkıyor

Bişi kalkmaz 2019 da önemli bir seçim var hiç ekpss kaldırip dunya oydan olmak isterlermi bence istemezler:)

Skolyoz23 Kardeşim öncelikle yaptığın yorumlara baktığım zaman iyi bir insan olduğunu düşünüyorum, başka konuda benim soruma da verdiğin cevap için ayrıca teşekkür ederim. Ancak, tam estğ. ne salağı diyecektim ki yazdığım şeyi okumadan anlamadan abes bir yorum yaptığın için vazgeçtim yani tam da dediğin gibi biri olduğunu yorumunda kendin kanıtlamışsın.

uzakyol sıkıntı yok o akşam biraz gergindim zaten hastalığımdan dolayı biraz sinirli hali iken yazdım, sıkıntı yok olamaz da zaten, herkes fikrini söyleyecek tabi ama işte ben direk herkes kuraya katılsın anladım ne yani ne kadar saçma dedim :)

kendine iyi bak dostum

Üst Alt