Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS İstihdam işaretli yeni rapor almak için farklı hastaneye gitmek sorun olur mu?

gökhan_

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Daha önce üniversite sınavı için %56 oranlı engelli raporu aldım. Raporun arkasında sadece "Engelli Kimliği" kısmı değerlendirildi ve uygun bulundu. İstihdam alanı boş. Elektrik elektronik mühendisiyim. Atandığım kurum yeni sağlık raporu ister diye her ihtimale karşı istihdam kısmı doldurulmuş rapor almayı düşündüm ama farklı hastaneden almayı düşündüm. İlk aldığım hastane ile kötü anılarım var. Farklı hastaneden istihdam ibareli rapor almayı deneyeyim mi? yoksa eğer atanırsam bekleyeyim mi? Kurum isterse kendisi mi gönderir?

merhaba,

benim raporumda da istihdam işaretli değil.
ben istanbulda yaşıyorum.
ekpss sınavım iyi geçti.İyi bir puan aldım...
biraz araştırma yaptıktan sonra öğrendim ki,atama gerçekleştikten sonra atandığın kurum sağlık kurulu raporunda istihdamın işaretlenmesini şart koşabiliyor.Bununla ilgili olarak yaşadığım il olan istanbul il sağlık müdürlüğünü aradım.Onlarda bu durumu onayladılar.Büyük bir ihtimalle sizden yeni rapor isterler.O zaman koştur koştur yeni rapor almak için uğraşmaktansa,şimdiden zamanınız varken halledin dediler.

bende istihdam işaretli yeni rapor için başvuru yaptım.

not: yaşadığın il olan Ankara nın il sağlık müdürlüğüne müracat ediyorsun.
müracat sırasında yanında sadece raporun ve kimliğinin olması yeterli.
seni yeni rapor için hastaneye ankara il sağlık müdürlüğü sevk edecek.

kısacası ben yeni rapor alayım diyip kafana göre bir hastaneden randevu alıp gitmiyorsun.Sakın öyle yapma.İşleri hallaç pamuğuna çevirirsin sonra.Raporunu yeniletmek için İLK ÖNCE ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDECEKSİN.Orada durumu anlatacaksın.Ekpss sınavına girdim.Sağlık kurulu raporumda istihdam işaretli değil.İstihdamın işaretlenmesini istiyorum.Sağlık kurulu oranına itirazım yok diyeceksin( eğer oranınıza itirazınız yoksa ) onlar seni raporu ilk aldığın hastaneden farklı bir hastaneye sevk edecekler.Yani korkma zaten raporu aldığın ilk hastaneye sevk etmiyorlar.

umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Üst Alt