Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile YİH sınıfından GİH sınıfına geçen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

GiNGeRSNapS

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba adalet bakanlığında hizmetliydim.bu sınav sonucunda yine adalet bakanlığına memur olarak atandım.Benzeri durumu yaşamış arkadaşlar süreç hakkında bilgi verebilirimı?

Devlet memurları sınava girip farklı bir yeri kazandığında yer değiştirebiliyorlar mı?

Salim G.

Sınava girmiş bidaha

Opuanla yerleşiyolarmış ikinci puanla

Ünvan Yükseltme her türlü oluyor YHS İken GİH'e geçmek sadece sınava girip kazanmaya bakar hayırlı olsun

Peki GİH den GİH e geçiş var mı?

Bir üst kadro tercih edilebilir.

Yh den gih sınıfını kazandım . nasıl bir yol izlemeliyim

Yhs'den gih'e atanmak ve muvafakatname

Meb'de YHS olarak hizmetli kadrosunda çalışiyorum Adalet bakanlığı GİH olarak Memur kadrosuna atandım bundan sonraki süreç ve işleyiş nasıl olur

Merhaba,
Arkadaşlar bende Bursa Adalet Bakanlığına GİH memur olarak atandım, YH sınıfında MEB'de halen çalışmaktayım süreç nasıl paylaşalım

Son düzenleme:
@GiNGeRSNapS,
Hiç bir şey yapmana gerek yok arkadaşım Ösym tarafından isimler bildirildiği zaman gider evraklarını teslim edersin GİH kadrosuna geçersin. MEB de arkadaşım YHS den GİH e geçti aynı senin gibi şimdi ŞEF olayları akışına bırak...

Bende meb de hizmetliyim sağlık bakanlığı vhki olarak atandım tekrar güvenlik soruşturmadı oluyor mu

mustafaozen

Hayırlı olsun kafama takılan birşey var senin gibi ikinci kez atanmış olsak bu bir defaya mahsus istediğimiz ilde başlama yani tayin hakkımızda yenileniyor mu birde 2016 daki girdiğimiz sınav puanı da 4 yıl geçerli mi olacak.bende teknisyeni ama gih için uğraşıyorum bu tayin olayını bilmediğim için sadece TRT yazdım oda gelmedi yoksa başka yer gelirdi herhalde 82 puan la hayırlısı.tekrardan hayırlı olsun yhs den kurtulduğuna sevindim
Edit / Delete Değiştir Quick reply to this message Cevap Yaz Alıntı Yap Alıntı Yap Çoklu-Alıntı Olarak İşaretle

1806

Bir kereye mahsus tayin hakkı danıştay tarafından yürütmeyi durdurma kararı alındı istediğiniz kadar bu gaktan yararlanabilirsiniz 657 sayılı kanunda da buna yer verildi. 2016 puanınız 2020 ye kadar geçerli endişeniz olmasın o da dpb internet sitesinden açıklandı

Üst Alt