Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile yerleştim fakat EKPSS'ye girip kadro/kurum değiştirmek istiyorum..?

KaraŞahin88

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben marmaris bel'de temizlik hizmetlisi kadrosundayım. yani ilk atamada yerleştim.
fakat hizmetli kadrosu olduğum için vhki ye ya da 4001 de işletmen kadrosu için 2. atamada tercih yapma hakkım var mı merak ettim????

bır sınavda atandıysan bır daha tercıh yapamasısın kardeşim

emin misin?????
yarın dpb yi arıcam bakalım onlar ne dicek

yüzde yüz emınım ıstersen ara ama kesınlıkle sen öncekı yıllar atansaydın ve bu sınava gırseydın aldıgın puanla memurluk tercıh edebılırdın ama bır sınavda atandıysan ıkıncıye yerleşemesın ...

arayıp sormakta fayda var. yine de teşekkürler sağol :)

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET
MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK

Resmi gazete linki: Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü

Yerleştirme ve atama yapılmayacak haller

MADDE 14- (1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.

belediyeler çakılı kadro hiç bir şey yapamazsın, temizliğe devam.

çakılı kadro diye bir durum yok arkadaşlar bende veteriner hekimim 2014 puanım ile memur olarak atandım DPB aradım ve görüştüm 2016 puanım ile tekrar tercih yapabiliyorum ve atanman durumunda ise atandığın kuruma hala çalıştığına dair dilekçe veriyorsun ve muhafakat verdiklerinde geçebiliyorsun. üst kadro olduğu için maaş farkın bulunduğu için muhafakat vermek zorunda vermediği taktirde sen yasal olarak bu hakkı alabilirsin. yanı 2016 puanınız ile tekrar tercih yapamazsınız ancak 2018 puanınız ile dengi olmamak şartı ile tercih yapabilirsiniz

Üst Alt