Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile KPSS arasındaki farklar nedir?

azbulunan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Merhabalar ;

Kalp Yetmezliği tanısı ile %100 Engelli raporum bulunmaktadır.EKPSS sınavına girmek için hazırlanmaya başlayacağım fakat ;

1-KPSS ile EKPSS arasındaki farklar nelerdir ?

2-Neler yapmak gerekmektedir ?

3-Nasıl çalışmak neye dikkat etmek gerekmektedir ?

Nedir yani biri bana anlatabilirse çok sevinirim

Konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.İyi Bayramlar.

kpss sınav soruları biraz daha zor ekpss sorular biraz daha kolay

farklılıklar

soru sayısı
sorulara göre konu dağılımı
% 40 engelli raporuna sahip olmak
aynı olan özellikler
aynı kaynaklardan çalışıyorsun
aynı şekilde sıralama ve atanma oluyor kısaca böyle.

reyis bence normal kpss ile aynı zorlukta soruları. tek farkı daha az kişinin katılması .

çalışma şeklide normal kpss kitaplarıyla aynı kaynaklar .

kpss ve ekpss kitaplarından mı çıkıyor sınavda sorulan sorular.ya da yüzde kaçı bu kitaplardan çıkıyor.

turkuaz06 kpss kitaplarına çalışmanız yeterli ayrıca ekpss konularının anlatıldığı ekpss konu anlatımlı kitaplar da mevcut.

EKPSS' DE UYGULANACAK TESTLER VE SORU SAYILARI

Genel Yetenek Testi - Soru Sayısı
1) Türkçe 15
2) Matematik 15

Genel Kültür Testi - Soru Sayısı
1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
4) Türkiye Coğrafyası 5
5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

arkadaşlar ben ekpss ye ilk kez gireceğim.normal kpss de 60 g.y 60 g.k sorusu oluyordu bunda 30 30 mu oluyor

zorluk derecesi ne peki ???? ben normal kpss den lisans olarak 74 almıştım.bunda bu puanı almam mümkün mü ??? birde şu var hangi kaynaktan çalışmak gerekiyor ???normal kpss kitaplarından çalışsam olur mu ???

Üst Alt