Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile hizmetli olarak atandığımda sağlığıma uygun iş verirler mi?

perseküsyon

Ben yürüme engelliyim tekerlekli sandalye kullanıyorum en ağır engelli benim böbrek nakli var şizofren var astım hastası var kalp hastası var kas erimesi hastası var kanserden engelli olan var epilepsi var zeka geriliği olan var bir kolu olmayan var var oğlu var bizim burda 15 engelliyiz ama bazılarımız okulda ben atanalı 2 yıl oldu daha öncesi 8 yıl fabrikada çalıştım 1.5 yıl ilçe milli eğitimde çalıştım 6 aydır pansiyonlu okuldayım rahatımız çok şükür iyi diğer engelli arkadaşların rahatlarıda iyi okullar memur diye yanıyor kafanız biraz çalışıyorsa okullarda memurluk yaparsınız ben hizmetli kadrosunu yazmanızı tavsiye ederim bir kaç arkadaşın durumu zorda olabilir ama genelde rahattır. Kaymakamlık onayı ile görevli memur olursunuz HİZMETLİ KADROSUNA ATANABİLMEK İSTEYEN MİLYONLARCA İNSAN VAR bu ülkede hazır fırsat ayağına gelmişken tepmeyin devlet gibisi yok atandığınızda yatmak yerine parayı hak etme peşine düşün bir şeyler yapmaya gayret gösterin her yol paris olur arkadaşlar.

8 yıl fabrikada 3 vardiya eşek gibi çalışıp asgari ücretten sonra hizmetli kadrosuna atanıp her ay 2650 tl almak insanı nasıl mutlu etmezki kardeşim. Rabbim tüm çalışmak isteyen kardeşlerime nasip etsin.

parsam

Anlattıklarınıza çok üzüldüm. Ben de şizofrenim; halinden anlarım. Ama tekerlekli sandalyeye mahkum olmak nasıl bir duygudur ? Böyle bir kişinin etrafındakiler destek mi olur ? Yoksa köstek mi ? Buna empati kurabilirim ama sizin hislerini ,kederinizi tam olarak anlamam imkansızdır. STK'ların kamuoyunda, vatandaşları engeliye destek yönlendirilmesi lazım. Bize daha fazla destek olmaları lazım. 13 SENE pirim ödemiş adama sadece 850 lira aylık maaş veriyorlar. Bunlar açlık sınırının 2 milyara yaklaştığını bilmiyorlar mı ?

parsam bende 2 yıldır memurluk yapıyorum ama kadrom hizmetli. geçenlerde bir dilekçe yazdım okula sonra onu sisteme kaydedip gelen evrak numarası verdim. 2 yıldır fiilen yürütmekte olduğum göreve kaymakamlık onayı ile görevlendirilmek istiyorum dedim. okulun üst yazısınada müdürlüğümüzce uygun değerlendirilmiştir dedim. 1 hafta sonra olumsuz cevap yolladılar, memur olarak görev yapamazsın diye. 2 yıldır fiilen yaptığım işi bana yapamazsın diyorlar. senin kaymakamlık onayın nasıl halledildi anlatır mısın..?

bir de şunu sorayım, onaydan sonra maaşta bir değişiklik oldu mu..?

@perseküsyon gerçekten doğru söyledin
2 milyar olan açlık sınırı var ve engelliler çok az maaş alıyorlar
kimisi evli kiminin ihtiyacı var ve en azından devletin bu konuda bir iyileştirme yapması gerekiyor.
bütün engelli arkadaşlarımızın çalışmaya topluma kazandırılması gerekiyor.
Şartları daha zor olan engelliler var ve en azından birşeyler yapılması gerekiyor.
Çünkü bu ülkede herkes insan ve insan gibi yaşamak için mücadele ediyor engelliler.
ALLAH bütün engellilerin yardımcısı olsun.
şunu gördümki genel olarak hizmetli arkadaşlarımızın keyifleri yerinde :) ALLAH bizede güzel bir iş nasip eder inşallah
ALLAH keyfinizi bozmasın kardeşlerim. @parsam doğru diyorsun sende
birşeyler gayret etmek gerekiyor bazı şeyler için
mücadele edip meyvesini almak daha güzel oluyor zaten:)
zaten sen tekerlekli sandalyedesin. diğer arkadaşlarında rahatsızlıkları var ve en önemlisi hepsinin rahat edecekleri bir iş verilmesi ki onlara istedikleri rahatlık verilmiş. olması gerekende bu zaten

Üst Alt