Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS ile Diyanet-Kuran Kursu Öğreticiliği kadrosuna atananlar?
ekpss ile diyenetin kuran kursu öğreticiliğine atananlar sözlü sınava tabi tutuyorlar mı? tutuyorlarsa ne soruyorlar lütfen cvp verin bilgilendirin beni
evrakları verdiğin esnada kadro dereceni belirlemeleri için sözlü sınavı türü bir şey yapılır. Onun dışında da başladğında eğitim içi kurslar var olarak tekrar eğitim görebilirsin.
şimdi ekpss tercihlerinde diyanetin kuran kursu öğreticiliği kadrosu vardı imam tanıdıklara sordum bayanmış , onda tamam sözlü sınav kuran tecvid vs. gibi şeyler olur heralde ezber sorarlar mı ki sorarlarsada neyden sorarlar ?
Ben evrakları teslim ettiğimde il müftüsü ile görüştürdüler. İl müftüsü Amnerresulu (Aşr) ezber, yüzünden herhangi bir yer ve fatihayı ezber olarak dinleyip not aldı. Ankara onayından sonra tekrar görüşürüz dedi. Şuan bekliyorum. Bakalım ne olacak.
sorarlar ezberden sureleri bilmeniz gerekir özellikle yasin amenerrasuli aşırları duhadan sonraki sureleri ve manaları ile birlikde ,kuran yüzünden okuma teçvit bilmeniz lazım...bende seneya yada diger seneye yeterlilik sınavlarına girmeyi düşünüyorum ögreticilik için...