Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile Diyanet-Kuran Kursu Öğreticiliği kadrosuna atananlar?

fatma1071

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
ekpss ile diyenetin kuran kursu öğreticiliğine atananlar sözlü sınava tabi tutuyorlar mı? tutuyorlarsa ne soruyorlar lütfen cvp verin bilgilendirin beni

evrakları verdiğin esnada kadro dereceni belirlemeleri için sözlü sınavı türü bir şey yapılır. Onun dışında da başladğında eğitim içi kurslar var olarak tekrar eğitim görebilirsin.

kuran kursu ögrtemeni olmak için sınavamı girmek lazım yoksa imam hatip mezunu yada ilahiyat mezunu olmak yeterlimi...

şimdi ekpss tercihlerinde diyanetin kuran kursu öğreticiliği kadrosu vardı imam tanıdıklara sordum bayanmış , onda tamam sözlü sınav kuran tecvid vs. gibi şeyler olur heralde ezber sorarlar mı ki sorarlarsada neyden sorarlar ?

Ezber sorarlarsa Duha'dan aşağısı, yasin suresi, Amme suresi, Rahman suresi v.s sorarlar.. normal mülakatta sorduklarından farkı olmaz

Ben evrakları teslim ettiğimde il müftüsü ile görüştürdüler. İl müftüsü Amnerresulu (Aşr) ezber, yüzünden herhangi bir yer ve fatihayı ezber olarak dinleyip not aldı. Ankara onayından sonra tekrar görüşürüz dedi. Şuan bekliyorum. Bakalım ne olacak.

GMARS bey siz daha göreve başlamadınız mı? Bekliyor musunuz? Bide Ankara dan onay mı gelecek?

sorarlar ezberden sureleri bilmeniz gerekir özellikle yasin amenerrasuli aşırları duhadan sonraki sureleri ve manaları ile birlikde ,kuran yüzünden okuma teçvit bilmeniz lazım...bende seneya yada diger seneye yeterlilik sınavlarına girmeyi düşünüyorum ögreticilik için...

Üst Alt