Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanırsak yeni rapor almamız gerekecek mi?

Konular
251
Reaksiyonlar
226
arkadaşlar ekpss 2015\1 atama nisan 16 sında olacak tercihler atanırsak tekrar kurumlar rapor istiyormu tekrar rapor isterlerse %40 altında rapor alırsak ne olacak elimizde olan raporlar kabul edilmiyormu bilgisi olan arkadaşlar cevap bekliyorum

kurumdan kuruma değişiyor ama olduki istedi %40 altına düşerse ataman iptal oluyor.

2013 öncesi alınan raporlarda yenilenmesini istiyorlar diye biliyorum ben

Raporunu hile hurdayla almayanlar için korkacak birşey yok. Ben ataniyim da 10 defa rapor istesinler sıkıntı değil..

Atandığınız kurum isterse almak zorundasınız

paranoya

evet oda bir muamma kimi oran veriyor kimi vermiyor kimi az veriyor kimi çok veriyor halbuki hepsinin cetvelde yeri var mesela hiperlipidemide öyle kimi 10 veriyor kimi bu hastalığa oran verilmez diyor enteresan

2013 mart sorası için alınan rapolarda yeni rapor isteme hakları varmış, 2006 ve sorasında alınan rapor aynı yönetmelikle veriliyor hastalığınız devam ediyorsa aynı oranı alırsınız sorun etmeyin

doktorlar baltazar formülüne göre hesaplamaları gerektiğini bilmiyorlar gibi bazılarında eski yönetmelik var,yoksa hastalığın aynı olduğu her rapor birbirinden farklı olurmuydu
bazan baltazar da da oranlar hastalıklara tam yanıt vermiyor doktorlar da zorlanıyor hangi şık olsun derken oran %40 ın altına düşüyor bu durumla karşılaşmamamız için yetkililerin baltazar da düzeltme yapmaları gerekiyor yıllarca özürlü olan kişi bir anda sağlam olabiliyor zor durumda kalıyor

yani sizin dediğinize göre yeni alınan raporlar değişiyor eskileri aynımı kalıyor yanlışınız var sanırım @pols

sarasota hayır dediğim şu ki rapor 2006 öncesi değil ise ,yeni rapor isterlerse 2006 yılından bu yana verilen raporların bir yönetmeliği var ve ona UYGUN verilmişse 2015 te de aynı yönetmelik formül ve dolayısıyla oranlar kullanılacağı için özür de bir iyileşme olmamışsa aynı oranı alırlar
2006 dan öncesi yönetmeliğe göre raporlarda özürlü iken sorasında bu yönetmeliğe göre %40 ın altına düşebilirler

ekpss de atanırsam rapor sorunu

arkadaşlar 2009 yılında aldıgım rapor var 2022 maaşı için almıştım sürekli % 80 çalıştırılamayacagı bölümü boş bu raporu atanırsam kabul ederlermi etmezlerse [FONT=helvetica] yeni rapor almam için süre verirlermi atanan arkadaşlar dan yorum bekliyorum[/FONT]

her türlü kurum yeni rapor talep ediyormuş ben de atanan arkadaşımdan gördüm

Devlet kanunları
kendi içinde uyguluyamiyor ki benim vergi indirimim var sürekli iki yıl önce aldım engelli kimlik kartimi cikarttim.diyelimki yeni raporumda istenilen oranı gecemedim ne olacak ozaman engelli statüsünden çıkacak mi doktor %40 vermeyince sağlıklı mi olucam

ekpss den atanırsam rapor degişikligi

arkadaşlar ekpss den atanırsam komisyona %45 lik rapor verip sonradan vergi indirimi için %80 rapor verirlerse heyet bi sıkıntı çıkarmı atanan arkadaşlardan cvp bekliyorum

paranoya raporunuz 2010 öncesi değilse endişe etmenize gerek yok yeni yönetmeliğe göre çıkartılmış raporsa sorun etmezler. Atama işleminiz yapıldıktan işe başladıktan sonra vergi indirimi raporunuzun % 80 ya da % 100 olması heyeti ilgilendirmez çünkü atamanız yapılmış iş başı yapmışsınızdır endişe etmenize gerek yok. Ayrıca komisyon dediğiniz zaten atandığınız kurumun atamadan sorumlu şube müdürü, personel işleri müdürü gibi kurumun yetkili kişileridir, kurum yetkilileri sizden diplomanızı, raporunuzu ve ösym sınav sonuç ekranında gördüğünüz şu kuruma atandınız şeklindeki belgeyi çıktı alarak teslim etmenizi isterler bunun dışında belge istemezler.

selam arkadaşlar benimde bir sorumolacaktı cevaplarsanız çok mutlu olurum bende 07.04.2015 heyete katıldım %40 raporum var ama 1 yılık süreli verdiler bana sınava gire blirmiyim

Ben omurilik felclisiyim raporumu 2003 te aldim sürekli yaziyor %80 is gücü kaybi tekrar rapor aksam % 40 altında vermezler çünkü halen yuruyemiyorum:cool:

arkadaslar kimseyi korkutmanin anlami yok eger raporunuz surekliyse sikinti yok eski tarihte olabilir dpb duyurusu var ve bazi arkadaslarda bimrre yazmislar ve gelen cevap surekli raporlar gecerli egrr kabul edilmedi mahkemeye verebilirsiniz sikinti yok korkmayin milletide kandirmayin yeni rapor isteme haklari yok seni sinava almislar raporla ee baska rapora neden gerek duysunlar milleti korkutmayin atanin evraklarinizi verin goreve baslayin

sure yetmeyebilir raporun u 6 ay sonra yenile yani 10. ayda yeni al bide soyle derdini iki yillik versinler

Üst Alt