Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atandıkdan sonra il değişikliği tercihini iptal ettirme imkanımız var mı?

Yanki1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben istanbul meb atandım sonradan isteyen istediği ile atama yapılcak dendi bende eşimle detaylı konuşmadan afyonu yazdım ama eşim hiç bir şekilde mutlu değil bu atamamı bugün telefonla sordum onaylandı ama evrağın gitmedi dediler ben yarın telefonla arasam o atamayı iptal emeleri mümkünmü acaba istanbulda kalabilmem için. Bana yardımcı olabilirmisiniz bu konu hakkında.

Dilekçeniz işleme konmadıysa degısterebilirsnz en iyi bilgi yi dilekçeyi verdiğiniz müdürlük verir

Yanki

anladım konu şu.
sen istanbul meb atandın afyondamı çalışmak istiyorsun.
ama şunuda söylim atama iptali demek kamu personeli iptali demek yani memur olamıyorsunuz. tayin istiyorsan işe başladıktan bi süre sonra tayin isteyebilirsin oda istediğin yerde personel ihtiyacı varsa oluyor.

sedatgedik

Afyon milli eğitim ile irtibata geçtim dedim gelmek istemiyorum bana o zaman istanbul mebe git dilekce ver orada kal dedi bende istanbul mebi aradım bana dilekce ver gel dedi uzakta oturdugumu söyledim personel mailine dilekce yolla dedi :) yolladım ve ertesi gün benden yani bugün evrak listemi istedi bugün gittim evraklarımı verdim ve sorduğumda tahinimi geri çektiğini ve istediğin ilçelerde 1 ci tercihin %90 olur ayın 30 unda iş başı yapcaksın dedi :) yani oldu arkadaşım bilgin olsun :)

Yanki

adına sevindim kardeşim. bahtın açık ve daim olsun inşallah.

Üst Alt