Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atamada hangi evraklarla ve hangi sürede başvuru yapmalı?

aslııı1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Atandığımız kuruma hangi süre içinde hangi belgeler ile başvuru yapmamız gerekiyor?

Atandığın yerin numarasını bir yere yazın öncelikle. Bayram tatili olduğu için zaten bayram sonrasına kalacak. Ararsınız gerekli bilgileri verirler. İnternet sitesi üzerinden kurumlara göre il müdürlüğü, bakanlık veya bölge müdürlüğü sitelerinden duyuruları takip edip evrak listesine ulaşacaksınız.

Evrakları hazırlayıp tarif edilen adrese elden götüreceksiniz ve güvenlik soruşturmasını bekleyeceksiniz. Sonuçlanınca size haber verirler ve işe başlarsınız. Malum güvenlik soruşturması en az 1 ay sürer kısaca en erken 2-3 ay sonra ancak başlayabileceğiz.

Hangi kuruma atandıysanız o kurumun internet sayfasında duyurular bölümünde EKPSS atamalarına dair bilgilerin mevcut olması gerekir

Citos

Sanırım atandınız, çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun.

Herkes atandığı kurumun internet sitesini takip etsin ve telefonlada iletişime geçebilirsiniz

Sinop Üniversitesine bugün baktığımda gerekli evrakları duyurular kısmında belirtmiş
Büyük ihtimal aynı şeylerdir yalnız şu madde de benim raporumda devlet memuru olabilir diye bir ibare yok ki sorun olur mu

Özürlülük ölçütü, sınıflandırması ve özürlülere verilecek sağlık kurulu raporları hakkında yönetmelik hükümlerine uygun Devlet Memuru Olabilir sağlık kurulu raporu, İstihdam kısmı işaretli sadece

Ekpss-Atama

Arşiv araştırması ne kadar sürer bilgisi olar var mı?

Sizlerin atandığınız kurum yayınladı mı istediği belgeleri?

Bizimki yayinlandi zaten 4 kisi atanmis. Evraklari hazirladim persembe gunu yola cikiyoruz insallah bir sorun cikmaz. (Orman ve Su İsleri Bakanligi)

Maliye bakanlığı istenen evraklar açıklanmadı.bilgisi olan varmı

Üst Alt