Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile 2022/1 Ataması ile MEB'e atanan arkadaşlar buraya

thsnzvdr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle ataması yapılan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Atanamayan arkadaşlarda çalışmayı bırakmasın umutlarını kaybetmesin az kaldı sınava. Daha önceki atamalarda bu tarz başlıklar açılmış atanan arkadaşlar bilgi paylaşımı yapmış. Güncel olarak hem bizlere hem de önümüzde ki yıllarda atanacak arkadaşlara bilgi olması için bu başlığın altına nereye atandığımızı , hangi aşamada olduğumuz paylaşalım . Ben İzmir meb memur kadrosuna yerleştim kurumu aradım daha isimler ellerine ulaşmamış bir haftayı bulacağını söylediler. Diğer arkadaşlarda güncel durumlarını paylaşırsa haberimiz olur.

İzmir il milli eğitim duyuruya çıktı arkadaşlar. O kadar kişi meb e atandı demek ki forumda fazla kişi yok kimse yazmamış.

thsnzvdr

Hayırlı olsun. Evet zaman alabiliyor bu işler. Meb gibi büyük ve geniş bir kurum olması işlerin normalde daha uzun sürmesi demek.

Üst Alt