Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için raporumu ÖSYM'ye nasıl ulaştırabilirim?

atacr

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba. kalp hastalığımdan ötürü %50 engelli raporum var. bunu Ekpss için ösymye sınava başvuru zamanında onaylatabilirsiniz başka türlü olmaz dediler. o günde ben ösymye gittim bürodaki çalışan bana belgenin Ankara merkez osymye kargolamanız lazım falan dedi. ben anlamadım taklayada gelmek istemiyorum. 2018 ekpss ye rahatça girmek için hangi yolu kullanmalıyım. teşekürler

Sınav başvuru zamanı gidip verirsin Ankara 'ya falan filan göndermeye gerek yok mesela ben geçen sene girdim hiç Ankara'ya falan raporu göndermedim verdim sağlık raporumu devam :)

Ben Gökhan

yani sınav başvuru sürecinde OSYM bürosuna elimde raporla gidersem sorun yok

bilmiorum onlardedi :D

Ben öyle yaptım hatta ben üniversite sınavı için gittim ama dedi oradaki memur gel dedi sen EKPSS gir girdim verdim raporu bu kadar :)

Ankaraya neden gönderiyorsunuz raporunuzu öyle bir bilgi veren nasıl bir çalışanmış öyle, sınav başvuru zamanında raporla gidiyorsun 2 dakkanı almıyor başvuruyorsun raporunla..

Kızmayın hocam bilmeyince soruyoz :D teşekürler herkese

Ben Gökhan

bi sorum daha olacak. raporu aile ve sosyal politikalar il md görmek zorunda mıdır ?

Evet ben ilçenin aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne gittim orada ne yapıldığını anlamadım fakat .. Yani aldı raporu bişeyler yaptı gidebilirsiniz dedi :D

evet aile ve sosyal politikalar başk. onaylıyor o şekilde müracaat etmen gerekiyor.

mersinde ki yeri biliyorsundur inşallah
atacr

Sınav başvuru zamanında raporu internet üzerinden gönderebiliyor muyuz? Yoksa Bir ösym şubesine mi gitmek gerekiyor?

bişi sorucam , benim ikametim istanbulda ,ancak antalyadayım. sınav başvurusu problem olur mu?? aile s.p.b ye hi kayıt mayıt yaptırmadım. yani resmi ikameti problem ederler mi sınav başvurusu için??

normal sınavda sorun olmuyordu ,mesela alese girdim (ikamet istanbuldaydı ,antalyada girmiştim sınava)

bende ekpss sınavına ilk kez başvuracam.nerede nasıl başvuracam.yardımcı olurmusunuz

kendi kişisel sistemimizden ösym den kendimiz başvurumuzu yapabiliyormuyuz

Üst Alt