Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için ilk kez başvuru yapacağım. Raporumda neler olmalı?

venozz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar forum sayesinde baya bilgim oldu teşekkürler. Şimdi perşembe günü heyete giricem EKPSS için raporum yüzde 40 olucak kalp damardan alıcam ( Staz Venöz Yetmezlik ) EKPSS için ekstra birşey dememe gerek var mı yoksa direk heyete girip engel oranı belirlenmesi için başvuru yapmam yeterli mi ?

başvuru yaparken hepsını ısaretler ekpss otv 2022 maas engellı kartı vs gıbı yoksa her ıs ıcın yenı rapor cıkarmanı ıstıyolar

Memur olmaya elverişlidir yazsa iyi olur. Istahdam kısmını ve çalışamıcağı alanlar kısımlarınıda yazdırt. Çoğu kurum istiyo bunu. Hayırlısı olsun

başvurular ayın kacında ılk defa basvurucam osym kayıt yaptırmam lazım daha dogrusu kaydım var engellı ye cevırmem lazım durumu

Başvuru tarihi şubatın ilk haftası başlayıp son haftası bitiyor diye biliyorum. Ben bahsedilen durumlardan sadece EKPSS için istiyorum sadece birde ekstra ötv de şansımı deneyeceğim.

Üst Alt