Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için 2. Deneme Sınavı

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Geçen hafta yapılan denemeden sonra yoğun istek gelmiş ve tekrar yeni bir deneme yapılmasına karar verilmiştir. deneme aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bitiş saati ve sonuç açıklama saati hakkında denemenin içinden bilgi verilmiştir. Lütfen bu soruları tekrar tekrar sormayınız.

LINK
http://goo.gl/forms/s3bOewdqf8

Formun sahibi eski deneme gönderisiyle bunu birleştirmesse sevinirim cünkü bu yeni bir deneme karışmasa daha iyi olur

katıldım

sonuçları bekliyorum

çok teşekkürler

çok teşekkürler daha yeni gördüm formu önlisans ta inşaallah kolay sorulur.denemeyi çözdüm inşaallah

Son düzenleme:
Zorluğu önlisans düzeyinde ama ekpss de konular ortak . Önemli olan deneme yapılması cunku ekpss için piyasadaki denemeler bu sekilde genel olarak yapılıyor ve cok kısıtlı yayınevleri fazla deneme cıkarmadı. Zaten sıralamanızda sonuçlar hangi mezuniyetten girdiyseniz ona göre yapılacak. O yüzden lisans lise diye ayırt etmeyin kendinizi denemeniz önemli olan.

ŞİMDİ KATILDIM DENEMEYE SONUÇLARI GÖREBİLCEKMİYİM AÇIKLANMIŞ O YÜZDEN PUAN HESAPLANMICAKMI bilgi veririmisiniz

halil040

Dün 21.00 itibariyle test kapandığı için burdan snra katılanlar sıralamaya dahil olmayacaktır cevap anahtarı denemenin içinde verilmiştir. Ordan kendiniz kontrol ederek doğru yanlış sayınıza ulaşabilirsiniz

Kaçırmışım Yine de akşam eve gidince çözmek isterim. Sistem güzel olmuş yapanın emeğine sağlık

Üst Alt