Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hizmetli puanları kaça düşer?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar ekpss hizmetli puanları kaca düşer bir tahmininiz varmı?

doğuda meb bence bayağı düşer 77-78 leri görür

eminmisin ali kardes ınsallah cok korkuyorum atanamıycam dıye puanım 78.967 sızce olurmu

eminmisin derken atamaları ben yapmıyorum keşke yapsamda hepinizi atasam :) benim tahminim doğuda meb düşer o puanlara

ali kardeşime katılıyorum hepimiz için hayırlısı olsun :D

millet hep doğuya yükleniyor batı ve karadenizi yazanların şansı yüksek :D

Benim puanim 82.5 siralamam 3300 idi önümden bende puani yüksek 900 kişi atandi ben 2100 siradayim. Toplam alim 2600 ama imam hatipler de var bir kac.yani diyecegim şuki istisnalar hariç 81 puanin altına dusmez

parsam

orantı doğru ancak unuttuğun bişey var ilk atamada da bayağı düştü atamalar hemde az buz değil meb hizmetli genelde tercih edilmeyen bir bölüm benim tahminim belki 75 lere kadar bile düşer meb hizmetli çünkü bir alan yer Maşallah 30-40 kişiden aşağı almıyor

Ve atandığınız ilde adaylık kalktıktan sonra MEB insan kaynakları 10/07/2014 tarih ve 2920977 yazı ile 1 defaya mahsus norm kadroya bakılmaksızın istediğiniz ile atanma hakkı vardır. Adaylık kaldırma ise 1 yıldan az 2 yıldan fazla olamaz..
Yani bu demek ki İstanbul ilinde ki engelli kardeşimiz diyelim mardin MEB e atandı adaylık kaldırıldıktan sonra dilekçe ile kurumuna müracaat eder ve istanbula geri gider..

@parsam
sıralamn 3300 ise önceki alımda aşağı yukarı 1000 kişi yerlekşmişti( sağlık,aimam hatip hariç) o zaman sıralaman 2300 olur ki bu alımda memur+ hizmetli 2300 kişi alınacak herkes her yeri istemez veya herkes himetli istemez bu yüzden yerleşme ihtimalin yüksek bence ama tabi yer ve unvan takıntın yoksa

@Ali_Gs
zor bence geçen alımda 83 e kada düştü 1000 kişi aldıklarına göre 90dan aşağı düşmemeliydi ama seçiciler tercihlerini kısıtlı kuttu bu sayede puanlar düştü şimdi o seçiciler girecek daha benim sıralamam 3714, 1000 kişi atandı güncel sıalamam 2700 oldu 2300 de bu alımda alınacak ama önümde hala 400kişi var yani 82lere bile düşmesi zorken 78 falan çok zor ama insanlar hizmetli kadrosunu beğenmez ise belki bi ihtimal puanlar düşer

ali_gs sen hangi unvan kadrolarını tercih ettin

Ben henüz emin karar vermedim hizmetlide çok kişi alan şerhirlerimi seçtin az kişi alanları mı

arkadaşlar umarım puanlar çok düşer her isteyen atanır lisans alımları gibi puanlar düşse nekadar güzel olur ama nerdeeeee,,,

82-83ten assagi dusmez.
Ilk atamada 1400 kisi aldilar imamhatipliler disinda 1000 kisi atandi.
3300 lerdeki insanlarin sanslari olacak.
Oda tahminim 82 puana tekabul ediyor

HÜSEYİN KARABAL Geçmiş seneleri kontrol edip, bu sene ki ilk alımlarla karşılaştırınca ortaya çıkan manzara bu yönde. Örneğin M.E.B bir yerde 125-135 civarı hizmetli alacak, orası 65'i görür düşüncesindeyim. Tercih yapmadan önce istatistikleri karşılaştırırsanız faydası olacaktır.

90 üstü 250 kişi , 85 üstü 1100 kişi ,80 üstü 3000 kişi var nerdeyse, doğu bölgelerde baya bi puan düşer ancak Ben doğu hizmetli yazmam diyen 85/90 arası kişilerin çoğu açıkta kalıcak .. Doğuda 75/80 puan altı kişiyi baya görücez..

Dogunun puani batiyi gecer boyle giderse atananda doguya gitmez gidecekleri yakarlar

gitmicek arkadaşlar sakın yazmayın gitmiyeceğiniz yerleri gideceklere yazık etmeyin

daha önceki ömss pualarına bakılarak fikir edinilebılır aslında

70 puanla İzmir tutarmı

Loris mümkün değil..

İzmir 80'in altına düşmez.. hatta 80'i bile görse bence büyük olay olur..

Arkadaşlar şu aralar görüyorumki herkesin dilinde memur olamayız hizmetli kadrosunu yazalım gelir düşüncesi hakim. Böyle bişey yok arkadaşlar 1.atamaya bakarsanız görüceksinizki hizmetli ile memur kadrolarının aynı puanlarla atama yaptığını hatta bazı hizmetli kadrolarının memur kadrolarının puanlarını geçtiğini görebilirsiniz yani size söyliyiceğim şey şu tercih yaparken korkmayın memur yazmaktan tercih işi bir zar işidir doğru atılırsa tutabilir en azından ben böyle düşünüyorum ve tüm arkadaşlara bol şans diliyorum...

Üst Alt