Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss hazırlığında online derslerin faydası var mı?

Yakup22

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Selam arkadaşlar ben 2028'de ekpss sınavına girecem sizce ekpss sınavına hazırlanırken online eğitim alınmalı. Ve ekpss online eğitim için önerdiğiniz bir yayın var mı ?

@Yakup22,
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun.

Ücretsiz bir çok video var, onlardan da faydalanabilirsin ya da ücretli online setleri satın alabilirsin. Bu biraz kişisel öğrenme biçimine ve tercihine kalmış. Youtube'daki videolara bir göz atıp fikir edinebilirsin.

Sana tek tavsiyem, ders çalışma işini sistematik halde uzun zamana yay. Zira artık çok yüksek puanlarla atama oluyor, eskisi gibi "2 ay çalıştım atandım" durumu çok söz konusu olmayacaktır.

@Yakup22, herhangi bir kursa para vermek zorunda değilsin. Git normal KPSS kitapları al ve onlarla çalış, EKPSS kitapları ile çalışanların bir adım önünde olursun. Zaten EKPSS kitapları bazen yetersiz kalıyor, o yüzden normal KPSS kaynakları ile çalışırsan senin adına daha iyi olur.

Normal KPSS kaynaklarının videoları oluyor ve onlardan faydalanabiliyorsunuz.

Tavsiyem de Benim Hocam Yayınları.

Bazı EKPSS kitaplarının hediyeli videolu eğitim setleri oluyor. Onlarla da çalışabilirsiniz.

YouTube'da birçok hocanın ücretsiz videoları var onlardan çalışabilirsiniz gerektiği durumda konu anlatımı veya videolarla uyumlu ders notları alabilirsiniz.

Belediye vakıf kursları oluyor.Tabi çok kötü durumdaki engellilerde orada oluyorlar yüzeysel konu anlatımı oluyor.
Youtube da ki içerikler ücretsiz öyle değil mi??Sormak istediğim bir şey bu.Katıl butonu kullanmadan abone olmadan herhangi bir taahüt vermiyoruz benim anladığım.Katıl butonuna ücretsiz diye basıp yüksek fatura ödemek zorunda olan birine denk geldim de.

Üst Alt