Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS giriş için %20 engel değil miydi?

% 40 ve yukarısı sınavlara girebilir 39 bile giremiyor

ne ısın var engellı olcan gıt sehıt gazı yakını ol kadron anında gelıyor artık boyle olmus

atanamadıggımdan dolayı artık ruh saglıgım alt ust olmus sehıt gazı yakınlarına ne yapılsa azdır ama bızlerede acısınlar bızlerde ınsanız az kadro acılıyor hep

devran29 Beyfendi sizin şehit ve gaziler ile sıkıntınız nedir ? Bizler hayatlarımıza güvenli bir şekilde devam edebilmemiz için ortaya canlarına koyan bu uğurda hayatlarını kaybeden veya kendinden bazı şeyler feda eden bu insanlara ne yapılsa ne verilse azdır . Şehit veya gazi olmuş insanlarımızın evlatları,karısı,kocası,kardeşleri her birisi ayrı ayrı bir özürlü bir bireydir .

sehıt gazı kardeslerımıze ne yapılsa azdır ama devlet bızlerıde dusunsun engellı olmakta zor bırseydır yapmayın parmagı ıncılen gazı oluyor torpılle olanlarda var

devran29 elbette şehit gazi için ne yapılsa azdır. Onlara yapılanları çok görmek yerine bir takım adımlarla engellilere de daha çok alım yapılmasını sağlamak gerekir. Parmağı incilen gazi oluyor kelimesi çok yanlış bir kelime. Gazilikde torpil olmaz ama maalesef bizim engel olayında torpil yada engel artırma oluyor. İnsanlar daha çabuk işe yerleşmek için (kendilerine göre haklılar belki de) 10 o hastalıktan 20 o hastalıktan zorla yada torpille %40 ı bulmaya çalışıyorlar. Ben de buna karşıyım.

haklısınız kusura bakmayın 2 defadır kuraya gırıyom ısmım cıkmıyo cok buınalıma gırdım ıntıhara bıle kalkıstım ama olmuyo ıste artık engellı olarakta ıse yerlesmek zor olmus 90 alan kardeslerımız acıkta kalıyor artık cunku kadro sayısı cok az bu yuzden cok ozur dılerım sehıt gazılerımıze her zaman mınnettarız ama bızlerıde dusunsun devlet bızlerde rezıllık cekıyoz paramız yok surunuyoz

devran29 Her ne kadar sosyal bir devlet olsak'ta kapitalist düzenle yönetiliyoruz. O yüzden bütün umutlarınızı kura'ya bağlamak çok yanlış mevzu okulsa açıktan'ta okuyabilirsiniz engelli bireyler bu tarz eğitim faaliyetlerinde öğretim harcı gibi şeyleri ödemiyorlar. Tek işveren kurum Devlet değil özel sektör'de çalışabilirsiniz . Çalışmak istedikten sonra iş bulamamanız için bir neden göremiyorum. İşkurda kaydımı düzelttirmeden önce ay'da 3-4 defa görüşmeye çağırılıyordum . Kısaca şehit ve gazilerimiz hakkında daha fazla olumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum . Bizler ne kadar engelli olmak istemediysek o insanlarımızda birilerini kaybetmeyi veya gazi olmayı istemedi

3t3 ıyı guzel soyluyonda bu ulkede engellı olmak yetmıyor artık ıs kur dıyorsun aramadıgım gun yok ıs varmı dıyorum gulup gecıyorlar ıs yok dıyorlar egıtıme gelıncede okuyom ama zıhınsel sorunlarım var acık lısede yardım etseler derslerı gecıyom etmeseler gecemıyom artık eskısı gıbıde yardım etmıyorlar daha 5 sanıye once ne okudugumu hatırlamıyom herseyı yanlıs anlıyom yanlıs yazıyom sehıt gazı yakınlarımıza her ne yapılsa az dır ama devlet her alımda gazılere 1o bınlerce kadro acıyor ve kuradan sadece bu sefer 2000 bın kısıden faz<la aldılar 2000 bın kısı engellı kurayada alsalar sansımıx yuksek olur ama her alomda ya 200 yada en fazla 400 kısı alıyorlar bızde ınsasınz ınsann

Üst Alt