Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS branş sıralamasını ve kaç kişi girmiş nasıl öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perseus13

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba sosyal bilgiler öğretmenliğinden ekpss ye kaç kişi girmiş, atanamayan kaç kişi kalmış toplam kaç kişiler nasıl öğrenebilirim

Ösym sitesinden branş sıralamasından bakabilirsin.

Ben daha önce sınava girmedim giren bi arkadaş varsa rica etsek paylaşsa bizimle

Ben daha önce girmedim sınava bakamıyorum dolayısıyla o yüzden giren arkadaslardan ricamızdır lütfen biri paylaşsın

Perseus13

Alanım değil ama kontrol ettiğimde 79,87 puanım ile 69. sırada gözüküyorum. Atananları düşersek 57. sıradayım toplam kaç kişi bilemeyeceğim.

Yardımcı olmaya çalıstığınız için çok çokk teşekkür ederim bide kaç netle o puan geldi mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim tam olarak anlayamadım genel sıralamanız mı 57 sosyal bilgilerdeki sıralamanıza mı bakabiliyorsunuz alanınız olmadığı halde tam idrak edemedim

Ekpss Branş Sıralaması

Ekpss puan sonuçlarıyla birlikte branş sıralaması hemen açıklanıyor mu? Puanlar açıklandıktan sonra sınava lisansdan girenler arasındaki sıralamamıza nerden bakabiliriz?

Atananlardan kimse yok mu yol gösterecek bende merak ediyorum bunları

İngilizce öğretmenleri ekpss

Slm arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı hayırlı olsun herkes için. Branş bazında sıralamalar ne zaman açıklanıyor tahminen? Daha önceki sınavlarda sınavdan ne kadar süre sonra açıklanmıştı hatırlayan var mı?

İngilizce öğretmenleri sonuçlar nasıl ? Ben 71 sıralama 5600

Tercihlere yakın açıklanır branş sıralamaları.

2018 sınav sonuçları 5. ayda açıklanmış. Branş sıralaması 10 (veya 9), tercih 11 (veya 10). ay.

Yani tercih ne zaman olacaksa ona yakın zamanda açıklanıyor branş sıralamaları. Şu an en yakın tercih Ocak’ta olduğuna göre en geç Ocak ayı içinde açıklanır.

O diğer kpss.Siz e-kpss 'den mi sınava girmiştiniz ?

O normal orta öğretim kpss branş sıraları. adamların kpss açıklandıktan 1 gün sonra branşları açıklandı

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Ilk defa ekpss ortaöğretimden zihinsel girdim 83 puan aldım sıralamam 2950 %84 engelliyim

Serrra doğru başlıkta değilsin arkadaşım puanın hiçte fena değil atabilirsin ama önünde 2950 kişi var. Yani ortaöğretim den yeni bir sınava kadar 3000 3500 alım olursa atanma şansın çok yüksek ama herşey alımla ilgili önümüzdeki yıl atanma şansın biraz zor gibi hakkında hayırlısı olsun. En az 10bin kişi alınsın diye twettarda etkinlik yapılıyordu. Devlet o sayıya yakın bir âlim yaparsa önümüzdeki yıl da atanma şansın olabilir.

ben ekpps sinava girdim 2020 orta öretmenim puanim 63 bu puanla neresi cikabilir banna biri yazarsa bu konunla cok sevinirim

ben ortaögretim ve puanim 63 sansim var mi neresi gelir

İyi geceler arkadaşlar. Bence haftaya sıralamalar ve atama takvimi belli olur. Yapılan açıklamalara bakılırsa öyle olacak gibi. :)

Merhaba iyi GÜNLER

FACEBOOK EKPSS sayfasında puanlarını söyleyen arkadaşlara bakıyordum

2018 girişliyim.
Benim puanım LİSANS 80,463

Genel sıralamam 1947 idi.

Benim puanıma yakın birini buldum.

O kişinin puanı 80,720 de

Genel sıralaması 2070 lerde

2020 EKPSS SINAVI girişli

Soru ŞU.

Şimdi benim genel sıralamam 1947 ya

O değişecek mi ??

Branş bazında sıralamayı Demiyorum

Genel sıralama ???

Seninde değişir ve 2070lerin gerisinde 2200 falan olur

slm ben ortaögretim benim puanim 63.85785 benim sansim var mi barsa nerdi tercih yamamlazin

Merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim. Ben ön lisans girdim sınava , 85,8 puan sıralama 389. İlk atamada şansım nedir acaba? Bilgisayar sertifikam da mevcut. şimdiden teşekkürler

lacivert21

AÖF sınavları erken yapsaydı ocak ayında Adalet ve Turizm olacaktı ama , şuan sadece turizm . Turizmden de ülke tarihinde alım yok neredeyse :D o yüzden 3001 yazıcam veya şöförlük

lacivert21

son atamada alım yapıldı belki yine yapılır diye dedim :) 23 ocaktan sonra olursa alım adalet bölümü açılırsa ordan da tercih yapabilirim. Hakkımızda hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt