Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss birinci yerleştirmelerden hala göreve başlamayan var mı?

ysrkrdmr

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

ben ekpss ilk yerleştirmelerde ankara büyükşehir belediyesine atandım 12 ay geçmesine rağmen hala göreve başlatılmadık bizim gibi başka kurumlara atanan ve başlamayan başka arkadaşlar var mı acaba?

Göreve başlayamadığınız için zannedersem maaşta alamıyor olmalısınız. Sizin durumunuz benim gibi yeni atanma bekleyenleri de tedirgin ediyor. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ben anlayamadım. Ne darbesi biter , ne fetösü biter, ne OHAL'i biter...:confused:

maaş falan hiç bir şey alamıyoruz tek aldığımız şuan hava başka da bir şey yok
bizim durum başka hiç bir kurumda ne görülmüş ne duyulmuş bir durum yerleştik evrakları verdik 6 ay sonra belediye dpb na iptal davası açtı dava zamanında açılmadığı için red oldu fakat büyük şehir gayet kararlı bizi almamakta bir üst mahkemeye itiraz etti hala dava sonucunu bekliyoruz işin garibi buarada ikinci tercihler oldu maalesef tercih hakkımız da yok daha önce yerleşmiş göründüğümüz için

Çok kötü bir durum ya :/ Harbiden nasıl iş bu bir de 12 ay geçmiş inşallah bir an önce başlarsınız, engellinin hayatını zamanını almaktan dalga geçmekten başka bir şey değil bu, sınavı beklersin tercihi beklersin atama beklersin atanırsın iş beklersin!!!

Evet var ve bekleyiş artık çok sıkıcı olmaya başladı

Evet kardeş aynı durumdayız maalesef

Namtab

siz hangi kuruma atandınız kardeş ve sizi bekletmelerinin nedeni ne bize dava açıldı atamanın iptali için sizin gerekçeniz ne

Başbakanlığa atandım bende. Kurumsal işlemler diyorlar

Arkadaşlar ankara büyükşehir atanıp başlamayalı 12 ay oldu gitmediğimiz kapı kalmadı iki kurum arasında devlet personel başkanlığı ile ankara büyükşehir belediyesi arasındaki anlaşmazlık bize yansımaktadır. Hiçbir kurum kuruluş bize destek olmamaktadir.8 agustos da basın toplantısı yapılacaktır . Desteklerinizi bekliyoruz.. Forma acılan sayfanın da isimin basıl toplantısına destek 8 agustos 2017 basın toplantısı yapılacak

Son düzenleme:
Bekleyin, sonuçta bir işiniz olmuş daha ne? İşe başlamasanız da maaşlarınız aydan aya hesabınızda birikiyor. Göreve başladığınızda toplu para alacaksınız işte. Eğer atandığınız halde maaşınız yatmadıysa bunda bir haksızlık vardır. Bence bu durumu bir araştırın. Atandığınız kurumun mutemetliğine sorun. Bence bu maaşınız devlet hesabında birikiyor mu birikmiyor mu bunu öğrenin. Beklemenizin nedeni ise, ohal sürecinde olduğumuzdan yeni atananlar ve çalışanların tek tek incelenmesidir.

atom_bombası

kardeş öyle olmuyor işte bir işimiz oldu evet şükür ama başlayamadığımız bir işimiz 12 ay oldu ikinci alımlar yapıldı bizimle birlikte atananlar 10. maaşını aldı birde bizi bekletmelerinin sebebi soruşturma falan değil adamlar iptal olsun atama diye dava açtılar ilk davayı zamanında açmadıkları için red olduğu halde bir üst mahkemeye itiraza gittiler ne biriken maaş ne bir şey vereceklerini de hiçç sanmam verecekleri maaş varda neden almıyorlar başlatmıyorlar tercihlerden iki sonra başlayan arkadaşlara soruşturma yapılmadı m ı yapıldı onlar insanda biz neyiz

Yerinizde olmak istemezdim. Durumunuz kötü. Umarım kazanılmış haklarınız elinizden alınmaz.

Arkadaşlar

Ekpss 2016-1 ile atanıp başlayamadiğimiz mahkemenike atama iptali istenmesi Dpb ile Abb arasindaki anlaşmazlık nedeniyle 12ay oldu beklemekte oldugumuzu Salı günü basin toplantisi var saati daha belli değil ulasnak isteyen ozelden arkadaşlara ulassin

maaş birikmesi falan olmuyor ben 8 ayda başladım kamuda bir kurumda birikmiş maas vermediler yok yani öyle şey

Teşekkürler siz hangi birimde işe başladınız acaba

iki kurum arasındaki anlaşmazlığın faturasını bize kesiyorlar yaa böyle bir şey var mı biz illa kadro açın demedikya dpb kadro açtı bizde yazdık yerleştik şimdi ankara büyükşehir iptal davası açıyor zaten evrakları bile 6 ay sonra istedi madem almayacak nedeb kadro istiyor neden evraklarımızı istiyor şimdide türlü türlü bahaneler açmasaydı bizde yazmazdık başka yerleri tercih ederdik başlayanlar 8. 9. maaşını aldılar bizim şuçumuz ne

Üst Alt