Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusuna raporun aslı gibidir kaşelisini götürsem sorun olur mu?

Danua.

Üye
Konular
107
Reaksiyonlar
3
Başvuru sırasında raporun aslı gibidir kaşeli fotokopisini götürsem sorun olur mu ?

Aynen bende öyle gideceğim yarin sorun olur yada olmaz ise yazarım

sorun olmaz, bende öyle götürdüm ve bir sorun yaşamadım

aslı gibidir kaşeli varsa sorun olmaz,bide tüm belgelerin fotokopilerini alın asılları ayrı dosyada olsun fotokopiler ayrı bi dosyada olsun sıkıntı olmaz kolaylık açısından..

kimlik,diploma,raporun fotokopilerini 2 tane götürün biri ösym bürosuna diğeride tahhüt beyanı aldığınız yer alıyor. asıllarınıda götürün garanti olsun :)

Arkadaşlar Aile ve sosyal pol. bak. rapor almıyor sadece bakıyor. Aslıda olsa fotokopiside, aslı gibidir kaşeliside olsa farketmiyor. Bakıyorlar ve size veriyorlar. ÖSYM'de zaten raporun aslı ve fotokopisi ile gittiğinizde kaşeyi kendisi basabiliyor.

KKELEBEKK;
ben ve tüm arkadaşlarda aile pol müd. rapor fotokopisi aldı.

Raporunuzun aslını veya aslı gibidir onaylısını götürmeniz gerekir. Fotokopi olursa sorun çıkabilir. Belki bazı memurlar sorun çıkartmaz ama bunu isterlerse ibraz etmek zorunluluğu vardır.

KKELEBEKK;

hatta dün gittim ön tah.belgesine imza atmayı unuttuk tüm raporlara baktım bnmkii bulmak içnhepsinden almışlardır!!

Bugün gittim Zeytinburnuna kimlik , diploma ve raporun fotokopisini aldılar.

Üst Alt