Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurumda hata oldu! Ne yapmalıyım?

Sfd21

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bugün aile ve sosyal hizmetlerine gittim kaydımı yaptım ordan bir liseye gittim sınav kaydı için benim raporumda oran yazmıyor çözger rapor heralde artık yeni raporlarda oran yazmıyor ama yüzde 80 89 arası görme kaybım var ama beni kaydeden adama ne kadar dediysemde gitti yüzde 25 yaptı oranımı yüzde 40 olması lazım benim bildiğim ne yapmalıyım arkadaşlar bana yardımcı olun para yatırmalımıyım hem 25 yapmasına neden ösym uyarı vermedi 40 olması lazım diye

Yarın git ösym merkezine. Hata olduğunu söyle. Düzeltsinler.

Raporunda oran nasıl yazmıyo

Bu memurlar neden böyle ya sonuçta uyrmışınızda ösym gidip bilgi alın sonuçta bir sınav var ve insanlar bunu sanırm ciddiye almıyorlar

tapasya

Raporında oran yazmoyo memur napsın

Hastanen hatası galiba

Yada var oran o görmedi raporda

Oransız rapor olmaz çünkü

Pluvia hocam şimdi ben sordum hastaneye çözger raporlarda artık oran yazmayacakmış dediler bögv yazıyor o da %80 oranı oluyormuş ben adama kaç kere söyledim anlamadı ben ne yapacam bilmiyorum şimdi kaydım olmuş görünüyor ama yüzde 25 yazıyor orda bu bana sorun çıkarır

Sfd21 Görme alanı %25 üzeri olan kısımı söylüyorsunuz sanırım. sizin oran %25 üzeri zaten. kayıt yanlış değildir. siz ösym sayfanızdan bu kısıma tekrar bakın. paranızı da yatırın.

Orada vardır oran o 25 gözün oranıdır

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/engelli-raporunda-yeni-donem-oran-olmayacak-41124391 buyrun bu haberde anlatıyor zaten Pluvia görme oranım 25 değil olsa zaten başvıru yapmazdım başvuruyu yapan memura durumu anlamadı göz oranıma 25 yazdı mesela artık bakıma muhtaç gibi yazılar var raporda ben raporu 17 yaşımda aldım raporu onun için yazmıyor
Nurtan doğru 25 üzeri var özel durumda ama gidip oranada 25 yaptı neye dayanarak yaptı bilmiyorum ben 80 89 oranı olduğunu anlattım anlamadı engelli bakım maaşı da aldığımı anlattım anlamadı şikayet etsem yeridir https://www.hurriyet.com.tr/gundem/engelli-raporunda-yeni-donem-oran-olmayacak-41124391 bakın habere ben 17 yaşımda aldığım için oran yazmıyor

Sfd21 erişkin olmadığınız için yani 18 yaş altında olduğunuz için yönetmeliğe uyulmuştur. sistemde bu şekilde kabul etmiştir. eğer yanlış bi durum olsaydı. başvurunuz onaylanmazdı. sistem hata verseydi başvuruyu alan görevli size hatanın nedenini söylerdi zaten.

Nurtan dediğiniz de olabilir zaten aile sosyal hizmetleri kayıt yapmazlardı zaten sorun şu bi anadolu lisesine gittim orası başvuru merkezlerinden biriydi ve sınav kaydını yapan kişi çok bilgisizdi en başta burada kayıt olmuyor felan dedi ösym aradık olabileceğini söylediler inşallah bir sıkıntı olmaz bugün ösymyi arayacağım bakalım ne diyecekler

hayır, dediğim gibi klavuzu inceleyin.

Haklısın sanırım cnm bnm belkide oran işlenmesi ama sınava giremez dedğin gibi Pluvia

Hayırlı olsun inşallah atmanız olur sevindim sorununuzun çözümüne kardeş Sfd21

Üst Alt