Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamaları için sesimizi duyurmanın zamanı geldi artık el ele verelim!

Ali_Gs

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
8
Arkadaşlar EKPSS için sustuğumuz yeter sustukça unutuluyor gibiyiz sonuçta siz benden daha iyi biliyorsunuz "Ağlamayan çocuğa meme verilmez" "Hak verilmez alınır" ben mersinde oturuyorum ve şu sıralar aklımda bişey var Mersin İdman Yurdu takımı biliyorsunuz Süper Ligde oynuyor ve Futbol Ülkemizde gerçekten çok önemli bir yer alıyor maçına gittim geçen Gün Stadda aklıma pankart işi geldi neden olmasın? Ama ben bu işlerin nasıl yapıldığını bilmiyorum benimle beraber adım atacak arkadaşlarıma yanımda olacak arkadaşlarıma ihtiyacım var maddi hiç bir beklentim yok pankartı izni ne masrafı varsa ben kendim karşılayacağım sadece yanımda olabilecek arkadaşlar varmı? Birde maçlarda pankart açmak için ne lazım ne gerek bilen varmı?

Abi ses duyuralım da, eylem falan olunca haberimiz olmuyor. Daha organize olunmalı. Mesela eylem olunca arasınlar hepimizi ya da mail atsınlar her zaman buraya bakamıyoruz o sırada eylem yapılıp bitmiş oluyor.

Pankart da süper fikir ama devlet dikkate alır mı ki_?

biz açalım ne kaybederiz ki kocaman bir pankart kameralar illaki çeker böyle şeylere TV programları böyle şeylere çok önem veriyorlar en azından artık her yere dağıldığımızı bilsinler zaten engelliler maçlara ücretsiz giriyorlar yerimizde pankart açmaya çok uygun ben kendim şahsi olarak maddi olarak ne lazımsa tek olarak üstleneceğim yeter ki artık susmayalım sadece yanımda bi kaç arkadaşımızın daha desteğine ihtiyacım var

bakanlık zaten açıklamayı yapmış. başvurular hakkında

gecen seferde saolsunlar kardeslerımız seslerını duyurdu ama sadece yanılmıyorsam 300 kadro arttırdılar ınsallah bu sefer yuksek alım olur cogu kardesımıs atanır

Twitt atmak gerekiyor her gün Cüneyt Özdemir'e o bu işin peşini bırakmaz pes etmez.

Üst Alt