Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss atamaları hangi aylarda oluyor?

mat012345

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar.Ben fen edebiyat mezunuyum.Formasyon belgem de var.Bu yıl ekpss ye gireceğim.Öğretmenlik atmaları hangi aylarda oluyor?Memur atamaları hangi aylarda oluyor?sınav sonrası başvuru için hangisi önceyse ordan atanırsam diğer atama hakkımı kaybetmiş oluyor muyum?sistem nasıl işliyor?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.

Ogretmenlerin tamamini aldilar son atamada hocam bildigim kadariyla memur olan ogretmenlik tercih hakkini kaybetmiyor ama ogretmenseniz kesin atanirsiniz ayrica kafalarina gore takiliyolar takip etmek gerek. Normalde subat agustos

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için,ben en erken aralık ayı diye görmüştüm.umarım dediğiniz gibi ağustosta olur.

mat012345

Merhaba ilk önce sınav başvuruları alınsın sonra sınav yapılsın ve sonuçlar açıklansın ondan sonra alımlar belli olur. Şimdiden kimse bilemez.

24 nisanda sınav olucak, 18 mayısta sonuçlar açıklanıcak, 20 mayısta da tercihler olucak diye okumuştum tam bilmiyorum..

Öyle bi haber vardı ama sonra değişti 13 temmuz da baslicak tercihler agustos da da atamalar gerceklesecek

Tam belli değil,net bir şey yok anladığım kadarıyla.Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz o zaman.Sınava girecek varsa başarılar diliyorum.

Üst Alt