Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS açıklandan sonra tercih mi yapacağız?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
ekpss açıklandan sonra tercihmi yapıcaz temmuza kadar tercih sonuçlarınımı beklicez

temmuza kadar sadece bekleyeceksin. Temmuzda tercih yapacaksın sonra tercih sonuçlarını bekleyeceksin

40 nete ihtimal varmı olabilirmi her sonuçta tercih yapmalımıyız

32 netle varsa olabilir belki bende en az 45 olması diye tahmin ediyodum :D

he yav he. Türkiye 42. si 23gk 25gy net yapmış sen atanmak için 45+ diye düşünmeye devam et.

30 netten sonra atanma şansı yüksek

minumum 40 diyenlere itibar etmeyin sallıyorlar

ki 2. ve 3.atamalarda bu rakam daha aşağılara düşüyor,geçmiş sınava girenler daha iyi bilir,diğerleri sadece insanların umutlarını kırmaya çalışan çakal tayfa...

Ciddimi arkadaşlar 27 30 gibi şeylerle atanan arkadaşlar varmı gerçekten geçmiş yıllarda birde geçmiş yıllarda en düşük kaç puanla atanilmis bilen varmi

Geçen sene önlisans ilk atama 77 puanla (28 net) ikinci tercihler 74 puanla (24-25 net) kapattı. Tabi bu önlisans. Ortaöğretim ve lisans daha farklı. mehmet_1071

Derya hanım ortaöğretim dahami yüksek oluyor yoksa dusukmu.

Ya birde bu kura nasıl oluyor banada bilgi verirseniz sevinirim ben ortaokul mezunuyum kura için kayıt yaptırdım ama bunamı yarın belli olcak?

Kuafor34 kura ile ilgili hiçbir bilgim yok kardeşim.
mehmet_1071 ortaöğretim daha yüksek puanla ataniyor ama 2014te 77-78e kadar düşmüştü puanlar diye biliyorum. Kesin emin değilim ama belki daha düşüktür belki de daha yüksek

ortaöğretim yüksek biraz 85 gibi olur ön lisans lisans 70 75 gibi ortaöğretim diğerlerine göre daha kolay ama daha yüksek puanla oluyo heralde

Bir 40 net diyorsun bir 70-75 puan diyorsun.40 net yapan biri 80 üstü puan alıyor zaten.

Üst Alt