böyle bi haber var ama ne kadar doğru ne zaman olur belli değil
Engelli memur adaylarının gözü kulağı bugün Adalet ve Kalkınma Partisinin seçim beyannamesindeydi. Seçim beyannamesinden çıkması beklenen “atama müjdesi” nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan gelmemesi engelli vatandaşların sitemini arttırdı. Sonrasındaki gelişmeler ise engelli vatandaşlarımızı sevindirecek cinstendi. İşte gelişmeler.
ENGELLİLERİN SİTEMİ ATAMA MÜJDESİ GETİRTTİ.
Adalet ve Kalkınma Partisi 1 Kasım Milletvekilliği seçimi için seçim beyannamesini açıkladı, bir çok kesime müjdeli haber verdi. Müjdeli haber bekleyen kesimlerden birisi de engelli memur adaylarıydı.
Engelli memur adaylarının 2016 EKPSS öncesinde 2014 EKPSS puanlarını kullanabilecek bir engelli atamasının yapılması talepleri yanıtsız kalınca bir çok engelli memur adayı sitem etti ve engellilerin unutulduğunu dile getirdiler.
Yapılan açıklamalar ve sitemler bir diğer resmi açıklamayı beraberinde getirdi.Bursa Engelli Milletvekili adayı Bennur KARABURUN gelen sitemli mesaj ve tepkilerden sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklama ile birlikte tüm engelli memur adaylarının yüreğine su serpilirken engelli memur adayları artık unutulmamak, ertelenmemek ve bir an önce engelli memur atamasının ÖSYM takvimine eklenmesini istiyorlar.
MÜJDELİ HABER TWETTER’DAN GELDİ
Bursa Engelli Milletvekili adayı Bennur KARABURUN’un twitterdan yapmış olduğu açıklamalar ise şöyle;
“
4 Kasım Seçim Beyannamesinin açıklanmasının ardından gelen tepki ve talepler üzerine bu açıklamayı gerekli gördüm.
Beyanname içerisinde ekpss 3.atamaları ile ilgili bir madde olmaması, sizlerin hemen ümidini kırmasın. Sn. Başbakanımız beyanname açıklamasının hemen akabinde görüştüm ve atamalar ile ilgili bir adım atılması gerektiğini belirttim. Nisan ayında yapılacak olan sınavdan sonra şu an mevcut olan puanların kullanılmayacağını ve mağduriyetlerin yaşanacağını belirttim.
Kendisi de gayet samimi bir şekilde zaten var olan çalışmaları hızlandırıp, yakın zamanda sizlere müjdeli haberin verileceğini söyledi.