Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 3. atama olur mu?

Insallah olur kardesim. Secim bi gecsin hele de bakalim kim gelecek basa.

Geçen ömss de Üçüncü atama oldu ; belki bu ekpss de olur . Muhtemelende olur

Ne zaman sonuçlanır bu atamalar belli mi tarih? seçimden önce olur mu?

pek olacagına zannetmıyom ama ınsallah olur pekı arkadaslar 3. atama olursa kura ılede alım olurmu

bence 3. atama olur hepsinden alırlar ama çok komik rakamlar söz konusu olur toplamda 2-3 bin arası alım olur bence

3 alım zamanlarına mı denk geldi cumhurbaşkanlığı seçimleri , 2016 da seçim var mı üçüncü alımı etkileyecek ?

ÖSYM ninsitesinde 3.alım tarihi yok ama sonradan eklenirmi bilmem normal kpss de tarihler belli

@Danua.

guzel soru.. gecensene mart seçımı vardıye 1600 kışı aldılar yarısı lısans sonra cb secımı vardıye 3000den 4000 çıktı.
2016 zaten az alıcaklar bıde araya 3atama koymazlar yoksa gerıye 1000-2000 gıbı komık kadrolar kalır.
2016-2018 hıç secım yok.mılletı kandırmaya gerekte yok o zaman.

3. atama yapmazlarsa bile kesin talepler ve eylemler olacaktır yapılması için. Eğer 2014'te yapılan gibi kararlı olunursa da 2012 örnek gösterilerek 1 atama daha hakedilebileceği ihtimalinin yüksek olduğunu düşünenlerdenim ben de. Sayılar tabii ki düşük olur, hatta 2016'da sınav yapılırsa, bu atama sayıları da düşük olacak bence.

Tahminim olucaktır yaparlar ancak sayı bu kadar olmaz die düşünüyorum...

2. atama ne zaman olacak arkadaşlar ?

arkadaşlar bi fikri olan varmı ?

olur inşAllah kardeşim atama sayıları zaten çok komik rakamlarda yapılıyo birde yapmazlarsa tepkiler daha da artar bu yüzden umarım olur.

bu kadrolar da boş olanları tespit edip üstüne de 3-5 ekleyip alıyoruz diyebilirler.

Ekpss de 2015 yılında ikinci atama olabilirmi sizce..?

Arkadaşlar merhaba
2015 yılında ikincii bi atama olurmu sizce..
orta ögretimde 2014/2 atamalarında 1383 kişi atanmış 3700 küsür kişide 2015 de ataması yapılacak inşaalllah...
benim sıralamam hatırladıgım kadarıyla 4996 idi ..puanımda 79.79 idi..sizce atanma ihtimalim nedir :)
herkese bol şans..

2015 2. yerleştirme

2015 yılı içinde 2. atama olurmu

Konuyu açtığım mesaja şimdiye kadar ki özürlü memur alım istatistiklerinide yazmıştım kafanıza göre yazdıklarımı silicekseniz açtığım konuyu kapatın lütfen mesaji silince o sizin mesajınız oluyor yada kim siliyorsa kendi ismiyle açsın konuyu böyle adminlik mi olur?

kpss de toplamda 4 tercıh yapılıyor 2 yılda bu sınavın neyi eksık engellı olduğumuz içinmi

Pek bir olasılık yok bana göre

Geçen 2012 sınavında atama yoktu ama bazı arkadaşlar baskı ile faruk çeliğin talimatı ile oldu oda sadece meb e zaten bakarsanız bu tercihlere doğru düzgün kurum yok MEB DİYANET SAĞLIK BAKANLIĞI yani kurumlar çok istemiyor engelli çalıştırmayı
Ayrıca bu yıl seçim yılı meclis ekimde açılacak yeni kabine kurulacak yeni bakanlar atanacak seçimin sonucu ne olacak belli değil koalisyon olması durumunda kasım.aralıkta hükümet kurulur bize sıra gelirmi bilmem
ösym takvimde alım olmamasıda düşündürücü
Bırakın 3.atamayı 2016 ekpss olur mu bilmiyorum inşallah olur

Benim 3. Atamadan kastım 3. Engelli Memur alım sinaviydi mesajimdaki bilgilerde bu belliydi zaten ama moderator kafasına göre kesip biçmiş böyle bir konu oluşturmuş.

ekpss sınavına giripte tercih hakkı olmayan yeni mezun olacak bir çok arkadaş var onlarıda düşünecek olursak bence 3. atama olur ali gs arkadaşımıszın dediği gibi komik rakamlarla...

[FONT=Roboto]Engelli memur adaylarının gözü kulağı bugün Adalet ve Kalkınma Partisinin seçim beyannamesindeydi. Seçim beyannamesinden çıkması beklenen “atama müjdesi” nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan gelmemesi engelli vatandaşların sitemini arttırdı. Sonrasındaki gelişmeler ise engelli vatandaşlarımızı sevindirecek cinstendi. İşte gelişmeler.[/FONT]
[FONT=Roboto]ENGELLİLERİN SİTEMİ ATAMA MÜJDESİ GETİRTTİ.[/FONT]
[FONT=Roboto]Adalet ve Kalkınma Partisi 1 Kasım Milletvekilliği seçimi için seçim beyannamesini açıkladı, bir çok kesime müjdeli haber verdi. Müjdeli haber bekleyen kesimlerden birisi de engelli memur adaylarıydı.[/FONT]
[FONT=Roboto]Engelli memur adaylarının 2016 EKPSS öncesinde 2014 EKPSS puanlarını kullanabilecek bir engelli atamasının yapılması talepleri yanıtsız kalınca bir çok engelli memur adayı sitem etti ve engellilerin unutulduğunu dile getirdiler.[/FONT]
[FONT=Roboto]Yapılan açıklamalar ve sitemler bir diğer resmi açıklamayı beraberinde getirdi.Bursa Engelli Milletvekili adayı Bennur KARABURUN gelen sitemli mesaj ve tepkilerden sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklama ile birlikte tüm engelli memur adaylarının yüreğine su serpilirken engelli memur adayları artık unutulmamak, ertelenmemek ve bir an önce engelli memur atamasının ÖSYM takvimine eklenmesini istiyorlar.[/FONT]
[FONT=Roboto]MÜJDELİ HABER TWETTER’DAN GELDİ[/FONT]
[FONT=Roboto]Bursa Engelli Milletvekili adayı Bennur KARABURUN’un twitterdan yapmış olduğu açıklamalar ise şöyle;[/FONT]
[FONT=Roboto]“[/FONT]
[FONT=Roboto]4 Kasım Seçim Beyannamesinin açıklanmasının ardından gelen tepki ve talepler üzerine bu açıklamayı gerekli gördüm.[/FONT]
[FONT=Roboto]Beyanname içerisinde ekpss 3.atamaları ile ilgili bir madde olmaması, sizlerin hemen ümidini kırmasın. Sn. Başbakanımız beyanname açıklamasının hemen akabinde görüştüm ve atamalar ile ilgili bir adım atılması gerektiğini belirttim. Nisan ayında yapılacak olan sınavdan sonra şu an mevcut olan puanların kullanılmayacağını ve mağduriyetlerin yaşanacağını belirttim. [/FONT]
[FONT=Roboto]Kendisi de gayet samimi bir şekilde zaten var olan çalışmaları hızlandırıp, yakın zamanda sizlere müjdeli haberin verileceğini söyledi.[/FONT]
[FONT=Roboto]Ak parti her zaman engelllileri ‘engelsiz’ kılmak için bizimle[/FONT]

Ekpss 3.atama

Herkese merhabalar 3.atama ile ilgili bir bilgisi olan var mı acaba yoksa olmayacak mı ne düşünüyorsunuz iyi geceler. ..

2012 sınavında 3. atama oldu. 2014 sınavıyla da 3 atama olacağını düşünüyorum fakat kadro sayısı oldukça düşük olur 1000 civarı

böyle bi haber var ama ne kadar doğru ne zaman olur belli değil:(

Engelli memur adaylarının gözü kulağı bugün Adalet ve Kalkınma Partisinin seçim beyannamesindeydi. Seçim beyannamesinden çıkması beklenen “atama müjdesi” nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan gelmemesi engelli vatandaşların sitemini arttırdı. Sonrasındaki gelişmeler ise engelli vatandaşlarımızı sevindirecek cinstendi. İşte gelişmeler.
ENGELLİLERİN SİTEMİ ATAMA MÜJDESİ GETİRTTİ.
Adalet ve Kalkınma Partisi 1 Kasım Milletvekilliği seçimi için seçim beyannamesini açıkladı, bir çok kesime müjdeli haber verdi. Müjdeli haber bekleyen kesimlerden birisi de engelli memur adaylarıydı.
Engelli memur adaylarının 2016 EKPSS öncesinde 2014 EKPSS puanlarını kullanabilecek bir engelli atamasının yapılması talepleri yanıtsız kalınca bir çok engelli memur adayı sitem etti ve engellilerin unutulduğunu dile getirdiler.
Yapılan açıklamalar ve sitemler bir diğer resmi açıklamayı beraberinde getirdi.Bursa Engelli Milletvekili adayı Bennur KARABURUN gelen sitemli mesaj ve tepkilerden sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklama ile birlikte tüm engelli memur adaylarının yüreğine su serpilirken engelli memur adayları artık unutulmamak, ertelenmemek ve bir an önce engelli memur atamasının ÖSYM takvimine eklenmesini istiyorlar.
MÜJDELİ HABER TWETTER’DAN GELDİ
Bursa Engelli Milletvekili adayı Bennur KARABURUN’un twitterdan yapmış olduğu açıklamalar ise şöyle;

4 Kasım Seçim Beyannamesinin açıklanmasının ardından gelen tepki ve talepler üzerine bu açıklamayı gerekli gördüm.
Beyanname içerisinde ekpss 3.atamaları ile ilgili bir madde olmaması, sizlerin hemen ümidini kırmasın. Sn. Başbakanımız beyanname açıklamasının hemen akabinde görüştüm ve atamalar ile ilgili bir adım atılması gerektiğini belirttim. Nisan ayında yapılacak olan sınavdan sonra şu an mevcut olan puanların kullanılmayacağını ve mağduriyetlerin yaşanacağını belirttim.
Kendisi de gayet samimi bir şekilde zaten var olan çalışmaları hızlandırıp, yakın zamanda sizlere müjdeli haberin verileceğini söyledi.

merhaba arkadaşlar zaten yılda bir kere alım yapıyorlar.2016 yılındada nisandan önce bir alım daha olacaktır.ancak devlet kurumlara mail atmaları yeterlidir...

Üst Alt