Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 24 Nisan 2016'da yapilacak, 18 Mayis 2016'da sonuçlar aciklanacak

orhanbeyy

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
4
Ekpss 24 nisan 2016 da yapilacak 18 mayisya aciklanacakmis osym nin sitesinde yaziyor sizce ilk tercihler ne zaman olur ?

[FONT=arial]Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
2016-EKPSS[/FONT]
[FONT=arial]24.04.2016[/FONT]​
[FONT=arial]EKPSS'ye Başvuru:
23.02.2016
09.03.2016
Kuraya Başvuru:
03.05.2016
16.05.2016 [/FONT]​
[FONT=arial]18.05.2016[/FONT]​
[FONT=arial]
[/FONT]

orhanbey başvuru süreciyle ılgılı bı sorum olacak mümkünse...
engelli raporumda raporun kullanım amacında ornegın; ıstıhdam egıtım sosyal yardım vs... hıçbırı işaretlı degıl ve karsısında degerlendırılmesı yazıyor hepsınde. başvuru surecunde ıl mudurlugunde bır sorun çıkar mı

gerçel; Bir sorun çıkmaz %40 ve üzeri raporun olması yeterli.
orhanbeyy; İlk tercihler Temmuz ayı gibi açıklanır

Bir sorun cikmaz ama siz yinede bi gidin sorun her gun yeni bisey cikiyor

Merhaba redeye.Kuraya başvuru hakkında bilgi verir misiniz?İçeriğini bilmiyorum.Teşekkür ederim şimdiden.

Ona sormussun ama bende cevap vereyim :) kuraya sadece ilkokul girebilir lise mezunu unuversite mezunu giremez

Teşekkür ederim Orhan Bey, yeni üye oldum acemiligime verin😊

ekpss sınavına yada kurasına katılacak arkadaşlara bol şanş dilerim

Hayırlı olsun tüm engellilere, umarım kadro sayısı da fazla olur da çok kişi atanır.

neşenur Kuraya; ilkokul/ortaokul/ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar, Sınava ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans/lisans programlarından mezun olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabilirler.

kısıtlı olan kişi bu sınavda kazanırsa atanabilir mi?

Alımlar temmuzda olacak inş 10 bin kişi bekliyoruz atama da

Çok açık var bakalım kaç kişilik kadro açılacak.Eğer bütün açık kadrolar doldurulursa rakam büyük olur inşallahda büyük olur atama bekleyenler atanır.

Atanacak kişi sayısı maksimum 2000 kişi olur diye dusunuyorum çünkü kadro eskisi gibi verilmiyor artik

Teşekkür ederim Life,bilgiler için.Bir soru daha sormak istiyorum,bilgisi olan arkadaşlara.Öğretmenlikte alan sınavının olmadığını öğrendim.Peki eğitim bilimleri var mı varsa soru sayısı ne kadar?

@neşenur 60 tane soru oluyor tüm lisans mezunları aynı kategoriden giriyor zaten. Öğretmenseniz %95 atanırsınız geçen yıl ki atamalarda boşta öğretmen kalmadı diye biliyorum :)

Son düzenleme:
2016 Ekpss sınavı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2016 Yılı Sınav Takvimi

Son Güncelleme: 09.10.2015

2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı

Sınav Tarihi: 24.04.2016
EKPSS'ye Başvuru:23.02.2016 - 09.03.2016
Kuraya Başvuru: 03.05.2016 - 16.05.2016
Sonuç Açıklama Tarihi: 18.05.2016

Üst Alt