Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2018'de kaç puan ile memur yada hizmetli olunur?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar tahmini ön lisans ekpss den kaç puan almak gerekiyor ki memur yada hizmetli olalım
bölümüm adalet bu arada herkese teşekkürler

2018 yılı
1 atama için konuşuyorum tahmini tabi : memur 90,100 arası hizmetli:85,100 arası
2 atama için konuşuyorum tahmini tabi : memur 83,90 arası hizmetli 78,85 arası

iki atama mı oluyor 3 üncü atama olmuyor değil mi ?

ben diyelim 82 puan aldım ilk atama yada ikinci atama hiç fark etmez hizmetli dahi olsa sıra geliyor o zaman doğru mu

Tesekkurler

Hizmetli kadrosuna sadece lise mezunlarımı alınıyor yoksa on lisans da oluyor mu

Önlisans hizmetli olamıyor değil mi bilgisi olan var mı

evet 75 + bir puan alınınca ön lisansta atanılabiliyor
inşallah 2018 de aynısı olur hak eden herkes atanmış olur

Bu soru için yorum yapmak çok sağlıksız olur. Ne kadro sayısı belli ne de sorularda ki net sayıları. Tatmin edici bi cevap alamazsın yani. Elinden geldiğince iyi çalış sınava. En yüksek puanı almaya çalış derim.

Arkadasım bu nasıl bir soru anlamıyorum! Öncelikle hiç bir zaman kaç puan ile atama yapılır kimse bilemez. Bununla kafa yoracaginiza şimdiden çalışmaya başlayıp en iyi puanı almaya çalışmak gerekiyor. Teknik olarak ilk 30 içinde olmayan herkesin açıkta kalma riski var. Bulaşarak net.

şimdi kadar alınan tüm alımların istatislerine dayanarak söyledim
yoksa devlet bu sene alım yapmazsa tabiki kimse bile giremez

ama şimdiye kadar yapılan ön lisans alımlarında 75+ bir puan alan kişi doğru tercih yapmışsa şayet atanabilir

tabiki çok çalışmak işi şansa bırakmamak gerekiyor ama bu puanları bilmek de insana umut oluyor diye yazdım :))

Üst Alt