Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 nasıl geçti?

Eren14

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
E kpss sınavı nasıl geçti? Ben ortaögretimden girdim bazı sorularda cok zorlanmama rağmen bazıları aşırı kolaydı fakat matematiği sadece 2 tane isaretledim onlardan da emin değilim ve bazı sorularda kaydırma yapmışım son 5 dakika kala fark edip düzelttim inşallah butun sinav sorularinda oyle bir aptallık yapmamışımdir suan içim o konuda pek rahat değil sınava ilk kez girdim ve sınav süresi matematiği yapan birisi olsa pek yetmez gibi

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar... Sınava ortaöğretimden girdim,, Pek hazırlanamadım sınava,, ama gerçekten çalışmadığım halde sorulara göz ucuyla baktığımda çok basitti,, Matematiği boş bıraktım ama türkçe soruları ve tarih coğrafya soruları inanılmaz basitti,, vatandaşlık ve sonraki soruları saymıyorum bile... İnşallah herkes dilediği puanı alıp atanır. Allah gönlünüze göre versin.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, bugün gerçekleştirilen 2018 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) 88 bin 833 adayın başvuru yaptığını, sınavda adaylar için öğrenim ve engel durumlarına göre 27 farklı soru kitapçığı hazırlandığını bildirdi.

EKPSS'nin iki yılda bir uygulandığına işaret eden Özer, şu bilgileri paylaştı:

"Bu yıl 88 bin 833 adayımız sınava başvurdu. Bugün 81 il merkezinde gerçekleştirdiğimiz EKPSS sınavında adaylar için öğrenim ve engel durumlarına göre 27 farklı soru kitapçığı hazırlandı. 62 bin 950 aday ortaöğretim, 13 bin 524 aday önlisans, 12 bin 359 aday ise lisans alanından sınava başvurdu.

Adaylar bin 354 binada ve 19 bin 369 salonda sınava alınmış olup 13 bin 973 aday tekli salonda, 74 bin 860 aday ise toplu salonda sınava alındı. Sınavda yaklaşık 58 bin sınav görevlisi görev aldı. Sınavın özelliği nedeniyle aday başına diğer sınavlara göre daha fazla sınav görevlisi görevlendirildi. "

ÖSYM Başkanı Özer, merkezin adayların durumuna göre her türlü imkanını seferber ettiğini belirterek, "Sınav sorunsuz bir şekilde sona ermiştir. Sınavda görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma ve görevlilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
22 Nisan 2018 Pazar 13:11

Arkadaşlar bende ortaöğretimden girdim sınava daha bilinçli cevap verdim 2.denememde 9 soruyu boş bıraktım herkesin hakkında hayırlısını diliyorum.cevap kağıtlarını saat kaçta görüntülemeye acar ösym bilgisi olan var mi?

sevr anlaşmasını imzalayan sadrazam damat ferit paşa yüksek hızlı tren bursa

ilk defa girdiğim için bilmiyorum bu kağıt görüntüleme işini detaylı anlatır mısınız hem soru hem cevap kağıdı mı bir de ne zaman

ya bu cevap kağıdında soru kitapçığı no vs yuvarlakları karaladığımız bi bölüm yoktu di mi sadece yazıyla yazıyorduk

ŞANLIURFA'da Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (EKPSS) giren adaylar, okulun asansörünün bozuk olması nedeniyle kucakta taşınarak salona alındı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girmek için gelen adaylar, asansörün bozulmasıyla büyük mağduriyet yaşadı. Memur adayları, yakınları ve vatandaşların yardımıyla 2- 3 kattaki sınıflara merdivenlerde kucakta taşındı. Sınav için geldiği okulun asansörün bozuk, engelli tuvaletlerinin de kilitli olduğunu belirten Şanlıurfa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Veysi Fırat, sınavda motivasyonlarının kaybettiklerini ifade ederek, gerekli tedbirleri almayan okul yönetime tepki gösterdi. - Şanlıurfa
22 Nisan 2018 Pazar 16:20

ekpss matematik kolaymıydı zormuydu

Selam arkadaşlar.Sizce matematik zormuydu kolaymı.Matematikte kalem oynatmadım ve bidahaki sınavlara hazırlanmak istiyorum . Hangi seviyede çalışmalıyım sizce. İnternetten şenol hoca ve ilyas güneşe göz attım ve çok zor geldiler acaba ekpss için uygunmudurlar

dalgıç2

matematik sorulari ortaokul ogrencisinin yapacagi duzeydeydi k olaydi ama tarih cok zordu

Arkadaslar benim genel yetenek 2 yanlis 2 bos genel kultur 9 yanlis 3 bos acaba kac puan gelir buarada ortaogretim seviyesi

Youtube ilkhan hoca öneririm ama seviye olarak normal kpss

arkadaşlar ortaokulda lisede matematiği hiç mi önemsemediniz biz sayısalcıydık sözel dersleri kulağımızın ucuyla da olsa dinlerdik

Üst Alt