Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016'ya İzmir'de hangi okuldan gireceksiniz?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar giriş yerleri açıklandı. Benim adresim Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Esenyalı Mah, 108/2 Sk. No: 20, 35140 Karabağlar/İzmir, Türkiye. Ben izmir gaziemirde oturuyorum. Nasıl gideceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Herkese hayırlı sınavlar.. :)

Ben de gaziemirde oturuyorum.ben de ilahiyatun yaninda bi liesede gorecegim.ilahiyat fakultesi goztepe metro cikisinda ancak siz yine de onceden gidin bence.izban metro yapabilirsiniz ben oyle yapacagim

Ben Konakta Halil rıfat paşa da oturuyorum bende Basınsitesi Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu lisesi Karabağlarda giricem hemen Göztepe metro çıkışında, abim de ilahiyat fakültesinde giricek..

Gaziemirden izbana binin Halkapınarda inin oradan metroya binin Göztepe durağında inin Anadolu lisesi hemen metro çıkışında ilahiyat fakültesi az yürüme mesafesinde yakın yani sınav saat 10 da abimle evden 9,30 da çıkarız :)

Üst Alt