Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 tercihleri iptal edilir mi?

xpitonxd

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Fetö terrör örgütü darbesinden dolayı EKPSS 2016 tercihleri İptal edilirmi?

inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla bu sene olmazsa seneye gireriz

Abartmaya gerek yok, fetö terör örgütüne yardım ve yataklık edenlerin hepsi devlet görevinden uzaklaştırıldı ellerinde somut kanıt olmadan bir memuru görevden alamazsın o yüzden sakin olmalısınız size bişey olmaz...

Atamalarda bir sıkıntı olmaz herkes rahat olsun devletimiz normal işleyişine dönmüştür, hatta tam tersine kamuda oluşan binlerce açık oldu ekpss ve kpss den bir dahaki alıma daha çok kontenjan açılacaktır..

Tercihler falan iptal olmaz arkadaşlar, askeriye,emniyet ve adalet bakanlığına atananlara yaptıkları güvenlik tahkikatı uygulamasını bu atamalarda atanan tüm personele uygulayabilirler, tercihlerin iptal olması için bir sebep yok.

kpps için kontenjan açılabilir,
Ekpss'de düşebilir belki çalışan kişilerine göre engelli alınıyor yani engelli fetöcüler çıkar mı ki

[FONT='inherit']MEB, özel kurumlarda görevli 21 bin öğretmenin de lisansını iptal etti.

[/FONT]
Aile Bakanlığında 393 personel memurluktan alındı ve hala memurluktan alınmalar devam ediyor.

Benim vergi dairesinde memur olarak çalışan tanıdığımın kızı fetöcülerin okulunda okumuştu.Şimdi kızı polis oldu ve ailesini emniyete çağırmışlar ve hepsini sorguya çekmişler.Sonuç belli değil umarım masum insanlar zarar görmez.

Açığa alınan ve atılan memurlar çok sayıda olduğu için ekpss ile atama benim tahminim artar.Artar dediğim hali hazırda engelli açığı olan kadrolara memur alımları artacaktır
.
Hangi kurumun ne kadar engelli personel açığı var

M.E.B. 14,982
Diyanet 2.086
Adalet bakanlığı 1,363

Yani suan sansimiz varmi hani kadro sayisi yaziyo ya artik onemli degilmi onlar

Üst Alt