Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016 tercih klavuzu ne zaman açıklanacak?

xanyus

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
biraz araştırdım fakat herhangi bişey bulamadım. 2016 ekpss ortaöğretim için tercih klavuzu ne zaman çıkar?

ortaöğretim 40 netim var Genel yetenek: 25D 5Y ---- Genel kültür: 19D 11Y ---85.3 puan sıralama: 973

Anadolu öğretmen lisesi çıkışlı olduğum için sade normal lise mezunu olarak tercih yapabiliyorum. Bu durumdan dolayı biraz kaygılıyım. İlk ekpss deneyimim. Hizmetli tercihinde bulunmak istemiyorum. Klavuza göre sağlam bir istatistik yapmak istiyorum. eminim herkes öyle düşünüyordur.
Birde ileri derece Romatoid artrid (aktif) %59 fiziksel kronik engelim var hizmetli kadrosunu mantıklı bulamıyorum kendim için görüş bildirirseniz sevinirim.

kardeş istanbul da memurluk olur inş. ama hizmetli de yaz arada 100 tl den daha az fark var. milli eğitim haricindeki kurumlarda hizmetliler de memur gibi çalışıyor engelli için çok sıkıntı yapmıyorlar. klavuz tercihlere yakın açıklanır. açıklandığında yazmak istediğin yerlerin listesiniçıkar hepsinin yerine git ne kadar maaş alıyorlar,ne işinde çalıştırırlar hepsini sor.

kardeş istanbul da memurluk olur inş. ama hizmetli de yaz arada 100 tl den daha az fark var. milli eğitim haricindeki kurumlarda hizmetliler de memur gibi çalışıyor engelli için çok sıkıntı yapmıyorlar. klavuz tercihlere yakın açıklanır. açıklandığında yazmak istediğin yerlerin listesiniçıkar hepsinin yerine git ne kadar maaş alıyorlar,ne işinde çalıştırırlar hepsini sor.

82 puan memurluk olur mu kardeş ? hızmetli zor iş diyorlar dogru mu ?

Üst Alt