Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016 mühendisler buraya

Başka endüstri mühendisi var mı arkadaşlar?

Arkadaslar benim atama Başbakanlığa oldu. 4 yıllık işletme mezunu olarak memur kadrosuna atandım. Gıda Mühendisliği öğrencisiyim aynı zamanda. Sizde devam etmelimiyim okula?? Bir de şu var. Eğer gıda mühendisliği biterse bunun bana Başbakanlık da bi artısı olacak mı????

Mühendisler olarak bu konuyu daha iyi takip ediyorsunuz diye burada sormak istedim. Geçmiş yıllarda ekpss veya kpssde metalurji ve malzeme mühendisliğinden alım oldu mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. :eek:

Merhaba Arkadaşlar ben bu ekpss de meb e hizmetli kadrosundan atandım. aynı zamanda inşaat mühendisliği 1. sınıfım. hiç sınava girmeden mühendisliği bitirdikten sonra kendi mesleğimi yapabilir miyim. yoksa lisanstan mı bir daha girmem gerekecek.

Fatma97 hem okul hem iş nasıl oluyo derslere katılamıyosundur büyük ihtimalle

yürüyen parapleji

Dostum sen mühendisliği bitir, diplomanı başbakanlık personel daire başkanlığına ver, dilekçende de uzmanlığıma göre bir birime atanmak istiyorum yaz, eğer bakanlık değiştirmeyeceksen başbakanlığın da bir yemekhanesi var bildiğim kadarıyla. Güzel güzel gıda mühendisi olursun yine başbakanlıkta çalışırsın, yemek ihalesiyle denetimlerle memuriyetin geçeeer gider. yolun açık olsun kardeşim.

Üst Alt