Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 kadro sayısının arttırılması için İmza Kampanyası

Merhaba gökhan kardeşim iyi niyetin için teşekkürler . imzalamak işe yaramaz kardeşim daha önce buna benzer bir kampanya başlatmış birisi olarak profilime girip açtığım konularda göreceksin. bu işin tamamen site sahiplerinin gelirlerini yükseltmekten başka bi işe yaramadığını anlayacaksın.

şu şekilde özet olarak izah edeyim. başlatmış olduğun kampanyaya ait bilgileri koydum. 812 kişi imzalamış . 1.000 destekçiye ihtiyacın varmış. 188 imza daha kalmış.

şimdi sen 188 imza daha bulsan bu seferde diyecekki 3.000 kişiye 2.000 imza daha gerekiyor. 3.000 olunca 5.000 isteyecek 5.000 olunca 10.000 isteyecek. ve bu sayı katlanarak artacak. zaten sitenin anasayfasında 80.000 100.000 li imza kampanyalarını göreceksin veya görmüşsündür. onlar o kadar destekcisi olmasına rağmen ilgilisine yollanmamış.

yani demek istediğim bu imza kampanyası siteyi reklamdan üye olmakdan falan filan para kazandırtır ama bize birşey kazandırmaz.

benim tavsiyem bimer ve aile sosyal politikal bakanlığı cumhurbaşkanlığı başbakanlık gibi kurumlara başvurmaktır.

buraya güzel bir mesaj hazırlarsın aynı bu kampanyada başlattığın gibi herkez onu kopyalar yapıştırır kendı adı soyadı ile gönderir. hem resmi bir başvuru olur. hem daha çok dikkate alınır.

çok güzel demişsin herkes bimere yassın en azından gideceği kesin bir yer var

nasıl yapılıyor

arkadaşlar ekpss sorun cevap bilen varmı matematik

imza nasıl yapılıyor bana yardımcı olun,

imzaladım,

yalnız bunun dışında bimer'e organize olarak yazı yazmak daha efektif olacaktır. bundan iki sene önce müzik öğretmenleri bimere onbinlerce başvuru dilekçesi göndererek atamalardaki sayılarını arttırmayı başarmıştı. bu konuda çalışma yürütmek daha mantıklı.

bende edevlet uzerinden bimere yazdim. hayirli olur insallah. susarak hak aranmaz. herkes micadele etmeli

Bimere yazanlar örnek bir metin paylaşırsa hepimiz gönderelim

Herkes bimere yazsın...

burdan tüm arkadaşlara dıyorum.şehıt ve gazı yakınlarını lise mezunu olanları sınavsız kadroya alıyor devletımız...bızler ıse bu ülkenın engellılerı olarak sınavla ugraşıyoruz yetmıyor puan olarak çok yuksek rakamlar alanlar bıle memurluk kadrosu az açıldıgı için hımzetlı olup çeşıtlı sıkıntılarla ugraşıyoruz.saglıgımız açısından uygun olmayan işlerde degrlendırılıyoruz...6000 kadro açılcak dendı bundan 200 tane lıse duzeyı kadro memur açılır herhalde eskıden lıse mezunu olanlar dırek memur sayılıyordu sınav kazandıklarında bızlerde burda lıse unuversıte orta okul vs herkes bımere yazsın atanan kışılerın memur olarak atanması için şehıt ve gazı yazkınlarıyla aynı degerlendırılmemız için yazın arkadaşlar...

pasini

Arkadaşın dediği gibi sesimizi duyurmamız Lazım. Twitter hesabınız yoksa açın bakanların hesabına hergün yaklaşık 2-3 twit atsak sesimizi duyarlar elbette en iyi Yöntem bu olur

Erkankss

Erkan aynen katılıyorum.allah devletimize zeval vermesin.bıze hak saglıyor muhakkak nankörlük etmıycez .ama normal ınsanlarla aynı kulvarda yarışmtırmakda mantıklı deyıl.bakıyorum 95 uzerı puan alanlar ancak memur olabılıyor gerısı hızmetlı ,bır dıyer yandan yetiştırme yurdundan çıkanlara devlet yıllarca bakıyor ondan sonrada sınavsız memur yapıyor ...şehıt yakını vs memur oluyor.onları kıskanmıyoruz mantıklı yapıyorsa ama onlara bu hak saglanıyorsa bızede sağlansın ..ıkım kelıme bımere herkes bu konuyu yazsın ve gundeme gelsın bu iş artık.engellı adamın hızmetlı olması fızıkı çalışmasının mantıgını anlamış deyılım ben ...

gecen baktımda sıralamam 42 bın demekkı 43 bın kısı alırsalar atanma olur bende ımzalıyayım 42 bın kısı ruyamda gorurum aldıklarını ama sızler ıcın ımzalarım ben ayvayı yedım 2 yıl daha cile var bana

bizlerede boyle olması lazım hadı olmuyorsa sınavı her sene yapsınlar bazıları ıcın 2 yıl bır omur benım ıcın 1 ay dahı ıskence

Arkadaşlar gerekli bakana twitt atın hergün Buda cok etkili olur.

Üst Alt