Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 için raporu ne zaman almaliyim?

stormaxi

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba.
Suana kadar hic rapor almadim. Ama doktorum istersem hemen verebilecegini soyledi. Raporum 1 yil sonra kontrol gerektiren bir rapor. Ama omur boyu ilac kullanmam gerekiyor.koruma amacli. Sinav, atama v.b durumlar icin sizce raporu ne zaman almaliyim?

Sınav basvuruları şubat veya mart gibi olursa ocakta alman uygun olur.. böylece sınava girip iyi bir puan alırsan ve ilk tercihlerde atanırsan bu süre içinde raporunla ilgili sıkıntı çıkmaz..

merhaba; benim göz numaralarım 12,5 miyop ve astigmatım da var. acaba %40 engelli raporu alabilir miyim?

Benim de süresiz bir raporum var, hatta özürlü kimlik kartım da var ama başvuru sırasında gıcıklık yapmazlar inşallah :) tekrar alın derlerse yandık. başvurular maksimum iki haftada biter. raporu almam ise 4 haftayı bulur..sınav da yalan olur..

bu raprları müracat esnasında kabul ediyorlar (sürekli olanları) ancak atanma durumu olursa kurumlar yeni rapor talep edebiliyor heleki rapor çok eski ise ..bu akımdan raporunuzu yenilemek sizin menfaatinize tabi oranınız 40 ın altına düşmüyorsa

Asli hanim ne tür giciklik yaparlar ? Benim raporumu bu sene Mayıs ayında aldim. Süresiz. Yuzde 43. Kimlik kartimda var. Daha neye giciklik yapiyolar anlayamıyorum. Raporu almak bi dert toplu tasimada kullanmak bi dert haklarimizdan yararlanmak ayri dert.

"yok canım bu kadarı da olmaz" dediğim çok şey yaşadım.. Onun endişesinden öyle dedim Melike hanım :) Pozitif bakmaya çalışalım, güzel olsun her şey.. İnşaAllah..

Inşallah Asli hanim :) hersey guzel olucak inşallah :)

Üst Alt