Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015 için başvuru yapamıyorum kura ile..?

serka335

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkeze iyy akşamlar arkadaşlar 2015 ekpss ye kura ile başvuru yokmu ösymnin sitesinden söyle bir uyarı aldım
  • Ön lisans veya Lisans eğitim bilginiz bulunmadığı için Aday İşlemleri Sistemi üzerinden başvuru yapamazsınız. Başvuru işleminizi ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden gerçekleştirebilirsiniz.

• Ön lisans veya Lisans eğitim bilginiz bulunmadığı için Aday İşlemleri Sistemi üzerinden başvuru yapamazsınız. Başvuru işleminizi ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden gerçekleştirebilirsiniz.
[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]
[FONT=arial]Başvuru Adı:
2015 JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI JANDARMA ASTSUBAY TEMEL KURSU GİRİŞ SINAVI[/FONT]

2014 te kuraya kayıt yaptıysanız 2015 te tercıh edebılırsınız bıldıgım kadarı ıle sız gene osym burosuna sorun kuraya sadece ılk okul orta okul mezunları basvuru yapabılır lıse ve ustu sınava gırıyor ekpss ye sız ılk okul mezumusunuz

tamam o zaman 2015 te katıabılırsınız ama 2014 tew kuraya gırdınızmı

Üst Alt