Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014-2016 alınan puanlar ve sıralama karşılaştırması..?

KamBüreBey

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ilk defa sınava girdim. 88 puanım 440 sıralamam var. Acaba geçen yıllarda sınava giren arkadaşlar puanını ve sıralarını paylaşabilirler mi? Çünkü birçok kişi (ben de dahil) memurların atandığı sıralamaları ve puanlarını merak ediyor. Şimdiden teşekkürler.

2014te 90 puanla 600 sıralama olduğunu söyleyen bir yorum okudum. benim de puanım 90 ve sıralamam 277. böyle birkaç yorum daha vardı. ama ne kadar doğru bilmiyorum

Yani şimdi 90 puana kadar düşecek memur alımları öyle mi? Bir arkadaşım da bu sınava girdi 90 küsür almış... Benim istediğim şu anlık hizmetli ama arkadaşım normal memurluk istiyor 250 lerde sıralaması vardı ilk atamalarda gelme ihtimali var mı?

Merhaba arkadaşlar.. Bu sene orta öğretim genelden ilk defa girdim 85,61 puanla 898. sıradayım. 2014 puan ve sıralamaları göz önüne aldığımda sıralamalarda yaklaşık 3 puanlık bir oynama var. yani 2014te 250. sıradaki kişi 94 civarı puan alırken bu seneki sınavda 91 civarı bir puana sahip. yine aynı şekilde 2014te 74.5 puan ile 11300. olan kişi bu sene 73.4 puan ile 9777. sırada 1 paun düşmüş ama 1500 kişinin önüne geçmiş. puanlar düşük ama sıralamalar yüksek. 2014 1. atamalarında 89-90 puanla memur olarak atananlar var. benim tahminime göre (orta öğretim tahminlerimdir) ilk 250deki kişiler %99 memur olarak atanır. 250-500 arasındaki kişiler %80-85 memur olarak atanır. 500-1000 arasındaki kişiler de %60-70 memur olarak atanır. bu tahminler tamamen kendi kişisel görüşümdür. doğru tercihlerle 1. atamada 80 puan alanların bile şansı olabilir(hizmetliden) . bence iyice düşünün ve doğru tercihler vermeye çalışın. herşey gönlünüzce olsun. saygılarımla.

Teşekkür ederim ilginiz için :) Hadi herkesin hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah :)

ilyas kardeş 80 puan 2200 sıralama kamuda hızmetlıyım memur olmak için gırdım lise düzeyi sence şansım varmıdır...

2014 42 net 88,9 puan sıralama 226 - 2016 42,25 net 85,4 sıralama 789.

idare1984

hocam nasıl 226. sıra? 93 alan arkadaş 270. sıradayken sizin nasıl 226 oluyor? ortaöğretimden mi girdiniz sınava?

KamBüreBey

liseden değil o. filozof isimli arkadaş benim sonucumu paylaşmış doğrusu benimki.( bi an nasıl oluyor lan dedim noktasına netlerine kadar aynı olmuş dedim :) )

arkadaşlar 2014e göre puanlar dülmüş be kesin...ama bir faktör daha ve ve çok önemli 2014te az alım olmuş ilk atama 3000 bu defa ilk atama 6000 bununda rahat 3000i belki 3500 ortaöğretim olacak buda haliyle memurlukta puanları ilk alımda 85e kadar çeker

HOCAM desenize bilgi kirliliği çok ve bu yıl işler daha zor...

malesef öyle kardeş, ama belki lise olduğunu fark etmemiştir yanlış yazan arkadaş. sizin sıralamanız iyi. memurluk olur inş. son beş altı tercihe de hizmetli yazın kesin olsun ilk atamada.memurlukla hizmetli arasında maaşolarak ta iş olarakta fark yok(çok az).milli eğitim haricinde hizmetli de yazılabilir. ama tercih zamanı yazacağın kurumların hepsine git tek tek gez ( maaş, çalışma şartları sor öyle yaz.) maaşlar kurumdan kuruma değişiyor.

merhaba arkadaşlar;
Bir kaç şey paylaşmak istiyorum izninizle. öncelikle 2012 ve 2014 sınavlarına ilişkin detaylı bir araştırma yaptım, çıkardığım sonuçlar şunlar, öncelikle; 2016 yılındaki sınavda puanlar diğer yılalra göre oldukça düşmüş durumda. 2014 te ilk tercihlerde 90 puanın altında tercih yok neredeyse bu gün açıklanan sonuçlarda arkadaşların paylaşımlarına bakınca örtaöğretim düzeyinde 91 puan alan bir arkadaş 200. sırada 90 puan alan başka bir arkadaş 277. sırada. bu da demek oluyor ki 90 puan ve üstü alan kişi sayısı 300 ü aşmıyor. ben 81.5 puan ile 2200. sıradayım bu arada. başta da söylediim gibi 2014 ilk atamalrda ( ki 1400 kişi alınmış) 90 ın altına düşüş bazı özel mesleki yeterlilikler dışında olmamıştır. bundan dolayı kuvvetle muhtemel bu atamalarda atama puanlatı oldukça düşecektir. söylenenlere göre 3000 in üzerinde bir örtaöğretim atamas bekleniyorsa bunun 300 ü 90 puan ve üstü geri alan 80 - 89 aralğında olacak. yine gözlemlerime göre bu sınavda yığılma 85 puan cıvarında olmuş görünüyor. herkese başarılar diliyorum. umarım herkesin gönlündeki gibi olur herşey.

aram21

bende 82 aldım.. başarı sıralamam : 2198 senınle neredeyse aynı... ben imam hatip mezunuyum bir sorun olur mu ? sizce hangi bölümler uygundur Allah için yardımcı olun

arkadaşım ben u konuda uzman birisi değilim kesin bir şey söyleyip aklını karıştırmak istemiyorum. kısaca nacizane şunları söyleyebilirim sana, öncelikle şu an için kimse atanıp atanamyacağını kesin olarak bilemez. çünkü herkesin 15 tercih yapma hakkı var ve örenğin 95 puan alan birisi bile yanlış tercihten açıkta kalabilir. neden söylüyorum bunu? şayet 95 puan ve üstü alan neredeyse 200 kişi aynı tercihleri ( ki muhtemelen herkes kendisi için iyi yerleri tercih edecek) ederse o zaman öncelik hep yüksek puan + ön sıralardır. sizin durumunuza gelecek olursak muhtemlen kendi alanınızdan tercih yaparsanız sıkıntı olmayacğını düşünüyorum. ama dediğim gibi hiç bir sey garanti değil. açılacak kontenjan ve tercihlerin yığıldığı iller belirleyici olacak.

peki bu puan memurluk için yeterli midir ? boşu boşuna tercih yapmayalım.. bu konularda pek bir bilgim yok. siz normal memurluk mu yazacaksınız ?

Arkadaşlar tercih çok önemli puan yüksek olup yanlış tercihle açıkta kalmayın lütfen tercih yığılmalarına dikkat edin

kardeşim seni yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım diyanet işerini tercih edersen ilk atamada yerleşirsn.bol aşns.

selam arkadaslar ya raporunda ısdıhdam kısmında degerlendırmedı yazıyor benımkı benım gıbı olan var mı

2012 Ömss - 68 puan, 5000 kişi içinden 2545. idim. 3. atamada ilk tercihim olan Antalya'ya atandım. her şey gönlünüzce olsun arkadaşlar.

aram21

Benim puanı yazmışsınız 91 puan 200.sıradayım memurluk alımı 122 tane ben 200 şans vereceğim yeri kimse vermemişse iyidir çünkü önünde 199 kişi var böyle 90 ve üzeri alan kişiler en güzel atamayı ikinci atamada yapar benim fikrim bu ihtiyacı durumu güzel olan varsa acelesi yoksa puanı iyiyse ikinci atamada istediği yere atanırlar

Üst Alt