Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atamada atanırsam yeni rapor isterler mi?

Konular
251
Reaksiyonlar
226
arkadaşlar ekpss 2 ci atamada atanırsam yeni rapor istiyorlarmı benim elimde sınava başvurdugum rapor var iş görürmü atanan arkadaşlar cvp verirse sevinirim

2014 ekpss ile egm ye tekn yrd olarak atandım 1999 tarihli %50 oranlı süreklidir ve çalışabilir yazılı heyet raporumu yenilememi istediler fakat yeni heyet raporu %40 ın altında çıkar deniliyor çünkü 1999 tarihinde -6 görme ve göz kayması göz kapağı deformesi için ölçüm puanı %50 ye denk gelirken yeni yönetmeliğe göre %20 ye denk geliyormuş kısacası göz raporlarında oranları çok düşürmüşler bunda bizim suçumuz nedir ? atandığım kuruma eski raporumla çalışmak istediğime dair dilekçe yazdım red gelecek sanırım idare mahkemesine dava açacağım fakat yol yordam bilmiyorum bu sitede (oturan boğa ) rumuzlu Bülent Küçükaslan var o bilir denildi ama tüm çabalarıma rağmen kendisine ulaşamadım abi eğer bu yazıyı okursan ne olur bana ulaş gsm 0545 255 59 35

Umarım istedğin oranda bi rapor çıkar . Bazı kurumlar yeni rapor istiyor bazıları istemiyor değişken yani ..

mehmetsahin19;

evet akadaşım aynen dediğin gibi sana verilen oran 20 olur ve ataman yapılmaz ancak raporuna itiraz edip sana verilen oranla yargıya git başka yolu yok bunun

Üst Alt