Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. alim ne zaman olur?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar.78 kusur puan aldim(orta ogrtm).2. Atamaya kalicam buyuk ihtimalle.benim gibi bi suru arkadas var.lutfen tahmini 2. Alimlar ne zaman olur.bu arada hayirli bayramlar.cvplar icinde simdiden tesekkurler

valla benım puanım 85.7000 kusurlu bısey sıralamam 218 benım su durumumda bıle ılk tercıhlerde umudum yok bende ıkıncıye kalcam sanırım.Bence sen ucuncu atamalarda atanırsın atanırsan. benım tahmınıme gore ıkı uc ay arayla olur.

Sen memurluk istiyon.memleketin nereyse orayi istiyon saa o ayri.bana heryol Ankara.ayrica bu 'yorumlarinla milletin icinide karartiyosun.alinacak kadro belli siralaman belli.neyin tribi bu?

Lisans puanlar kaca düşer sizce ?

Müfredat gereği yılda 1 atama yapılır. 2.atama 2017 mart nisan gibi olur bence

Bence ikinci atamaya atanabilirsin.
2 atama olursa gene bu aylarda olur ama 3 atama olursa mart nisan gibi olir 2. atama

Kaç fen bilgisi öğretmeni atandı bilen varmı arkadaşlar

Veyahut toplam kaç kişiyiz

Şubat Mart ayında olur
285 sıradaki kişi ben atanamam diyorsa ya zatenn atanmasın memur olmasın bu kafayla yuh yani

trip felan attıgımı nerden cıkarıyon kardesım gecen atamalarda adam 84 le atanamamıs kurum almamıs demıyom bak atanamamıs bızımde duyumlarımız var ona gore konusuyoz amacım ıc karartmak degıl bende ısterım ılk atamada atanayım sende atan bende atanayım ben atanınca sen atanmısın bana koyarmı sende atan kardesım hepımız atanalım.

Sizosalgun

Yahu kardesim alanindan bi yer istiyosan o ayri ama o puanlada atanamam diyipte milletin icini karartma o siralama ile girmezsende yuh kere yuh sana

@Sizosalqun abiye oyle demeyin bazi basliklar altina ic karartici yorum yapanlar var ve konu hakkinda pek bilgisi olmayan kisiler de korku oluyo basta bende pek bilgi sahibi degildim simvdan beri takip ediyorim siteyi benimde dusuncem fikrim oldu bazilari isteyerek yaptini dusunuyorim boyle yorumlari bazilari ise o yorumlari okuyip korku ile umutsiz yorumlar yapiyo bu abininde ilk atamada dogru tercihle atanacagini dusuniyorum Allah herkesin gonlune gore hayirlisini versin insallah...
Benim puanimda 79 son atamada olacagini umuyorim 3642. siradayim

2. atamanın ne zaman olabileceğini tartışsak ? 2014 ün 2. ataması ne zaman oldu acaba ? yine aynı dönemde olacağını düşünüyorum

Sizosalgun

Kardeşim sen atanamıcaksında kim atanıcak? Puanın ve sıralaman çok iyi atanır mıyım yerine nereye atanırım diye düşünmen lazım..

bence kesın yerlesırımı dusunmek ıcın yeterlı puan degıl koskoca 217 kısı var onumde tercıh sayısıda bellı yanı onlarında nerelerı tercıh etcegını bılemedıgıme gore benımde durum kritik :)

Sizosalgun

Millet 1000-1500 kişi arasında atanırım nereyi yazayım diyor sen ne diyorsun :) Bence sıralaman ve puanın çok iyi ben 599 sıradayım bende kesin atanırım demiyorum ama iyi tercih yaparsak ikimizde atanırız dikkat etmemiz gerek tercihlerin püf noktaları var dikkat etmeliyiz..

nuri3558

püf noktaları banada soyle dıcemde ozelden bı mesaj at yerlesırsem sen yerlesemezsen soz sana ılk maasımı verırım :Ddd

Üst Alt