Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eklem ağıları, aşırı yorgunluk ve ishal için özürlü rapor oranı ne olur?

Mupina

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

GATA'dan beni takibinde olduğum hastaneye gidip sağlık kurulu raporu almam gerektiğini söylediler.
Eklem Ağrıları var belim ve dizlerim aşırı ağrıyor. Aşırı halsizlik. Kemiklerim fena eridi resmen hissediyorum zaten 15kilo verdim o ayrı bi konu birde kas gerilmesi kalp sıkışması oluyor.

Sağlık kuruluna başvuracağım sizce kurulda hangi bölümlere gitmeliyim ? Sizce %kaç oranında alırım
immuran budenufalk pentesa kullanıyorum ve Zaman Zaman karın Ağrı'ları oluyor ishal herzaman oluyor. Yardımcı okursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim herkese

kullandığınız ilacın yan etkisi mi ilaç yanlış mı anladım ?

Kemik erimesi hapların yan etkisi malesef eklem Ağrı'ları teşhis önceside vardı

en iyisi rapor vermeye yetkili bir hastaneye başvurmak senin için

Bütüm bölümlere gönderiyorlarmı rapor almaya gittiğimizde ? Hastane belli zaten .

arkadaşım ne rahatsızlığın var açıkça belirtmemişsin eklem ağrılarım var diyorsun eklem ağrıların var diye kimse sana rapor vermez durumunu net yazarmısın kemik erimesimi yoksa romatizmal bir hastalıkmı

Sağlık kurulu raporu

Hastalığım Crohn. Kurul beni takibinde olduğum doktora gönderdi oda %50 verdi yarında heyeti gireceğim. Heyetin bu oranı %10 kadar düşürme durumu varmı yoksa öylece %50 mi verecekler ?

Takibinde oldugun doktor raporu aldığın hastanedemi görevli ise büyük bir ihtimalle onaylanir diye tahmin ediyorum rapor süreklimi olur ve olmaz onu kurul bilir ama yüzde 50 yüksek bir oran yani kroniktir diye tahmin ediyorum sürekli olabilir.

Evet hocam rapor verecek hastanede takipteydim zaten aynı doktoruma gönderdiler işte. Aynen dediğiniz gibide hastalığımı kronik demişti doktor hanım. Heyetin düşürme durumu yok yanı öylemi hocam ? kiyasettin

Benimde hastaligim crohn ve bnde %50 aldm ve aynen onaylandi hem kuruldan hem vergi indirimi icin ankaradan sennkide onaylanir icini ferah tut gecmis olsun

Yanlış anlamazsan bir sorum daha olacak hocam sizi başka bi doktora daha gönderdiler mi yoksa sadece gastroyamı gönderdiler ? gercexs

Peki hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplardan dolayı. Herkese çok geçmiş olsun

Sizede sonucu kargoyla evinizemi gönderdiler yoksa eldenmi aldınız

çoğu kişi elden alıyor sizde elden alabilirsiniz ama yok siz gelmeyin biz evinize göndereceğiz derlerse bilemem

7 İmzalı rapor

Durum bildirir raporunda 7 adet imza var ve altında hali hazır durm bildirir raporu diye not düşmüşler. Crohn hastasıyım bu ne demek oluyor yardımcı olurmusunuz

crohn hastalığı gastroenteroloji görüşü uygundur
crohn hastalığı tanısı(+)
terminal ileumda ülserler(+)
ideal kilonun %20 altında
ve son olarak dediğim gibi ; karar: hali hazır durum bildirir rapordur.
Ahmedkilicc

Mupina dediğim gibi rahatsızlığın raporu sanırım verdiğim linkte paylaşmışlar oku istersen

Üst Alt