Heyet raporu aldım bazı bölümler komisyona sevk yazdılar komisyona sevk edildim ilk komisyonda boyu daki kisitlik oldugundan yüzde 50 en az boyun dönmesi gerekir. Maddesi olduğundan fizik tedavi de boyun haraketinin tekrardan ölçülüp durum bildirir raporla bir sonraki komisyona gelmem gerektiği söylendi tekrardan boyun ve bel ölçüldü yüzde 50 boyun hareketleri dönüyor yüzde 75 bel haraketi var özel tertibatlı araç kullanir diye rapor düzenlediler sonra bir sonraki komisyonda çeşitli hareketler sorular sordular tamam 3 gün sonra e nabizda sonuç u goreceksiniz dendi yüzde 50 boyun dönüyor diye ölçülüp de komisyona girdiğim halde sadece uzaktan bakarak boyun yüzde 40 döndüğü görüldüğünden uzaktan bakarak karar verdiler ben tek başına yaşayan ayrıca KOAH hastası ve kalcalarda prote.oldugundan araba benim her şeyim 50 metreden fazla yuruyemiyorum bu nasıl insaf vijdandir boyun ölçümünü önemsemeden sadece bakarak karar veriyorlar pazartesi itiraz edeceğim bh zihniyetle bişey çıkacağını sanmıyorum insanlar başka illerde yaşayan yakınları adına arabalar alıyor bizim gibi ihtiyaz sahipleri.magdur.ediliyor 25 senedir kaskom ve trafik sigortam.kullanilmadi tramer kaydım dahi yok 400 bin kilometre yaptığım halde