Bence arkadaş raporunda ÖTV den yararlanabilir ibaresi olmadığı için maliyeciler kabul etmiyor.
1) resmi bir dilekçe yaz maliyeye gönder cevap vermek zorundadır ( ben bu yolu yapmadım 5 ay uğraştım raporum oranı düştü ve hastalığım sol el parmaklarım yok anlamadığım hastalığım değişmedi sen benim raporu nasıl düşürürsün neyse) bir dilekçe yaz gönder dilekçenin eklerinde sürekli raporu olanlar ÖTV den yararlanabilirler buna benzer bir şeyler vardı 2014 yılında çıkmış tek raporla herşey yapılabilecek
2) ben şöyle yapmıştım ilk önce il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim sonra beni bir hastaneye yönlendirdi hatta hastane Üniversite bana % 45 rapor verdi ve dediki ÖTV den yararlanabilir yazdı raporda sonra rapor il sağlık müdürlüğüne gelince neymiş efendim ilk raporda ÖTV yararlanabilir ibaresi yokmuş otomatik vites kullanabilir yapmıyormuş ve raporlar farklıymış bundan dolayı beni hakem hastanesine gönderdi ve orda % 32 lik bir rapor aldım sap gibi kaldım benim rahatsızlığım ortopedik iyileşen bir şeyde değil kaç gündür modelim bozuk uyuyamıyorum napcağımada bilemedim hakem hastanenin verdiği kararı nereye itiraz etcem