Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetim iptal edildi! Durumu nasıl düzelteceğim?

kontrolcu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Uyku apnesi hastasıyım %35 pskiyatri %25 engelli raporu aldım. Sağlık raporu alırken kurul ehliyetimin iptal olacağını söyledi.
Kurulun uyku apnesi hakkında fazla bilgisi olduğunu zannetmiyorum. çünkü 30-40 dakika kendi aralarında bu konuyu tartıştılar. kaç puan vereceklerini, bile bilmiyorlardı. Uyku apne puanlamasını doktor odasında yapmadı kurulda yaptı. Şuanda cpap cihazı kullanıyorum nasıl ehliyeti geri alabilirim.

Ehliyetiniz iptal olacağını zannetmiyorum raporunuzda sürücü olmaz gibi bir ibaremi var? ayrıca benim B ehliyetim varken sağ kolumdaki engelim için rapor aldım ve B ehliyetimi raporu aldıktan sonra 5 yıla yakın kullandım daha sonra H ehliyete çevirdim bir sorun olmamıştı.

20 yıllık ehliyetim var vergi indirimi için sağlıkkuruluna muracaat ettim heyet engelli raporu verirsek ehliyetin iptal olacağını söyledi heyet sonuç neolur bilgisi olan varmı.

çok basit gece çihaz kulanıyorum gündüz şikayetim yok dktorunuzu recete yazdırın ilgili MAKAMA DİYE

Raporlarımı ve trafik mevzuatlarında sağlık sorunları ile ilgili talimatları dr gösterdim. Cihaz kullandığımı ispatlayarak araç kullanamaz ibaresini iptal ettirdim.

Üst Alt