Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenilemek için gittiğimde nüfus müdürlüğü malulen emekli gözüküyorsun dedi!?

Canocan58

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
5
Merhaba herkese
Ben ehliyetimi yeniletmek için nüfus müdürlüğüne gittim..bana malulen emekli gözüküyorsun ve sağlık kuruluna gönderip poliklinikleri gez dediler. Ben malulen emekli değilim bir işyerinde çalışıyorum dedim. Nüfusta malulen emekliliğin iptal gözükmüyor dediler. SGK dan malulen emekli değildir yazısı aldım ve tekrar nüfus müdürlüğüne gideceğim. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ne yapmam gerekiyor?

@Canocan58, sacmalamislar ilk defa böyle bir şey duydum ehliyet yenileme prosedürü belli zaten hastane sonrası komisyon kararı .karar ne çıkarsa ehliyet yenilenir komisyon süre koyabilir iptal edebilir ama onlari ilgilendiren bir durum yok

@mehmet-41,
Saçma sapan şeyler yapıyorlar. Uğraştırıp duruyorlar. Malulen emekliliğimi iptal ettiler. Birde böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Malulen emekli olsakta suç olmasakta suç. Söylüyorum onlara ama NATO mermer nato kafa

Üst Alt