Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet ve araç alımında üniversite hastanesi raporları geçerli mi?

Mustafa_33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
1
Daha önceden yaptığım girişim ile devlet hastanesinden rapor alamadım, arabayla gittiğim hastanede ki kurul başkanı sağ olsun araç kullanamazsın dedi, gelin 1 tur atalım bir sorun görürseniz indirim vermeyin dedim yine de dinletemedim.. Hakem hastane de çekimleri tekrar burada yapacağız dedi ve ben ölsem o çekimlerde onların eline yatmam, ben o hatayı 1 sefer yaptım :mad:

Merak ettiğim konu şu; benim doktorlarımdan birisi GATA'da diğeri Hacettepe üniversitesinde profesör, bunlar ile konuşup H sınıfı ehliyet raporu yada vergi muafiyet raporu isteyebilirim, eğer ki onlardan alabilirsem bu rapor yeterli olur mu? Kaç imza gerekir? Şuan %82 rapor oranım var ve her iki üst extremitede de kas erimesi mevcut, velakin yaklaşık 100 kilo ağırlığa kadar kaldırabiliyorum ki doktorlar en fazla 5 kilo kaldırabilirsin demişlerdi..

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Üniversite hastanelerinden alınmış yüzde 90 lık engelli raporu ile ötv siz araç alınabilirmi? bide hastalık iç hastalık ise ve rapor yüzde 90 ise ötv siz araç alınırmı?

Engelli sağlık kurulu , raporu vermek ile yetkili hastanelerin raporları geçerlidir

Üst Alt