Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet raporunu aldığım ilçede mi sürücü kursuna yazılmalıyım?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
Ben sisli etfal hastanesinden saglik raporu alsam h sinifi ehliyet icin bu sefer surucu kursuna sislide biyere mi yazilmam lazim yoksa istedim ilcede yazila bilirmiyim ( konularim siliniyor silmeyin lutfen )

Hangi ilde yaşıyorsan o ilde rapor almalısın.
Şişli etfalden rapor alır İstanbul'da ki bütün ilçelerde ki kurslara bakabilirsin.

S imdi arkadaslar ehliyet icin aile doktorundan saglik belgesi gerekiyormus aile doktorundan onu almak kolay onu alinca ehliyet alabiliyorum buraya kadar tamam ehliyetim oldu diyelim simdi arac alcam arac icin noroloji doktoru kunturol etcek kullanamaz verebilir ve ben indirimli arac alamam dimi ben kullanamiyosam babamin ustune alsam otomatik elle kullanmali yapsam bende sursem ehliyetim var sonucta ben normalde suruyorum ama doktor vermiyo bende bu yollu yaptim surebilirim degil mi ?

parmaklarimda kaslarim zayif sıkamiyorum fln ehliyet verirler mi

Arkadasim doktor surusunu yasakliyorsa keyfinden degil heralde kendi canini dusunmuyorsan trafikteki diger insanlarin canini dusun gecen tv de adamin biri direksiyon basinda nobet gecirdi öldü daha kötüsüde olabilirdi zincirleme kaza yapardi ölümler olurdu doktor vermiyorsa surme cokda onemli bisey değil....

Üst Alt